Ïúðâî èñêàì äà ñå èçâèíÿ, àêî òåìàòà ìè íå å çà òóê...
 äàòà.áã áàõ ïèòàë çà óñèëâàòåë è òå ìè êàçàõà çà âàøèÿ ñàéò, è ÷å ùå ìîæåòå äà ìè íàïðàâèòå óñèëâàòåë. Êàæåòå, àêî íàèñòèíà ùå ìîæåòå? Òðÿáâà ìè çà 2õ30~40 è êàêâà öåíà ùå å ?
Áëàãîäàðÿ ïðåäâàðèòåëíî.
Âúïðîñ çà óñèëâàòåë
-
Visaton
-
EmZaTa
Първо да си кажа нищо не разбирам от колони, така че изобщо не знам какъв искам лампов или другите дето си изброил.
Значи трябва ми да захрани максимално колони около 30вата на 4 ома. Такъв да има бас и да има копче за усилване
(обеснявам като от първи клас)
Мейлът ми е: EmZvr.gazeto@gmail.com
Мейлът ми е: EmZvr.gazeto@gmail.com
-
Visaton
От къде си?пиши на лично какви са ти претенциите към външен вид,тегло,качество?така да ти обясня накратко- най-добри от всички усилватели са ламповите и свирят прекрасно,но цената им е доста висока от гледна точка цена/мощност.Транзисторните усилватели могат да свирят и много зле и много добре но не колкото лампата и затова са чувсвително по-евтини-постигат се буквално всички мощности със тях.Интегралните са най-евтини но свирят като всички системи били то филипс или квото и да е там.Цената им е най-ниска и са най-компактни.Обяснено като за петокласник 
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
...EmZaTa написа:Първо да си кажа нищо не разбирам от колони, така че изобщо не знам какъв искам лампов или другите дето си изброил.Значи трябва ми да захрани максимално колони около 30вата на 4 ома. Такъв да има бас и да има копче за усилване
(обеснявам като от първи клас)
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка: