Âúïðîñ çà óñèëâàòåë

Съобщение
Автор
AdsBot [Google]

Âúïðîñ çà óñèëâàòåë

#1 Мнение от AdsBot [Google] »

Ïúðâî èñêàì äà ñå èçâèíÿ, àêî òåìàòà ìè íå å çà òóê...
 äàòà.áã áàõ ïèòàë çà óñèëâàòåë è òå ìè êàçàõà çà âàøèÿ ñàéò, è ÷å ùå ìîæåòå äà ìè íàïðàâèòå óñèëâàòåë. Êàæåòå, àêî íàèñòèíà ùå ìîæåòå? Òðÿáâà ìè çà 2õ30~40 è êàêâà öåíà ùå å ?
Áëàãîäàðÿ ïðåäâàðèòåëíî.

Visaton

#2 Мнение от Visaton »

Така първо може ли да ни ''светнеш'' какъв усилвател искаш-лампов,транзисторен,интегрален?Дай мейл и данни и си готов :wink: .

EmZaTa

#3 Мнение от EmZaTa »

Първо да си кажа нищо не разбирам от колони, така че изобщо не знам какъв искам лампов или другите дето си изброил. :? Значи трябва ми да захрани максимално колони около 30вата на 4 ома. Такъв да има бас и да има копче за усилване :lol: (обеснявам като от първи клас)
Мейлът ми е: EmZvr.gazeto@gmail.com

Visaton

#4 Мнение от Visaton »

От къде си?пиши на лично какви са ти претенциите към външен вид,тегло,качество?така да ти обясня накратко- най-добри от всички усилватели са ламповите и свирят прекрасно,но цената им е доста висока от гледна точка цена/мощност.Транзисторните усилватели могат да свирят и много зле и много добре но не колкото лампата и затова са чувсвително по-евтини-постигат се буквално всички мощности със тях.Интегралните са най-евтини но свирят като всички системи били то филипс или квото и да е там.Цената им е най-ниска и са най-компактни.Обяснено като за петокласник :wink:

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Ivan Rachev »

EmZaTa написа:Първо да си кажа нищо не разбирам от колони, така че изобщо не знам какъв искам лампов или другите дето си изброил. :? Значи трябва ми да захрани максимално колони около 30вата на 4 ома. Такъв да има бас и да има копче за усилване :lol: (обеснявам като от първи клас)
... :D ми значи най-лесно ще ни/се ориентираш ако кажеш колко пари си отделил за закупуването на усилвател , приблизително усилвателите се движат в ценовия диапазон 200лв-500 000лв...?
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Nanko Rusev »

Ivan Rachev написа:... :D ми значи най-лесно ще ни/се ориентираш ако кажеш колко пари си отделил за закопуването на усилвател , приблизително усилвателите се движат в ценовия диапазон 200лв-500 000лв...?
добър ориентир :D

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”