vapros Quad405 bridge mode kak
-
Sasser
vapros Quad405 bridge mode kak
moje li quad405 da se varje mostovo??Ako moje 6te mi kajete li ti4no kak stava i kakvi sa mu parametrite sled tova ?
mersi predvaritelno.
mersi predvaritelno.
-
AdsBot [Google]
vapros QUAD405-ìîñòîâî
Èìàì ñõåìà îò ïðåäè 10ã. ñ åäèí ÷èï TL082.
ами аз си го права направо с два канала, даже без транзистор направо от winamp обръщам фазите:))))
бъзикам се (така го права, ама това временно:)
най-важното нещо е да се не забравя (щото често го правят хората - да забравят), че като дигнем два пъти напрежението на същия товар, протича два пъти по-голям ток и това довежда до четири пъти по-голяма мощност
така, че ако досега е свирил на 4 ома, то сега трябва да свири на 8 ома, освен ако не е предвиден да свири на 2 ома
та така...
бъзикам се (така го права, ама това временно:)
най-важното нещо е да се не забравя (щото често го правят хората - да забравят), че като дигнем два пъти напрежението на същия товар, протича два пъти по-голям ток и това довежда до четири пъти по-голяма мощност
така, че ако досега е свирил на 4 ома, то сега трябва да свири на 8 ома, освен ако не е предвиден да свири на 2 ома
та така...
-
AdsBot [Google]
vapros QUAD405-ìîñòîâî
Îòíîñíî ìîñòîâîòî ñâúðçâàíå,èëè òàêà íàðå÷åíîòî èíâåðòèðàíå íà âõîäíèòå ñèãíàëè,ìîãà äà ñïîäåëÿ îò îïèò,÷å ñàìî ñ åäèí òðàíçèñòîð íå å òîëêîâà ñåðèîçíî è ïðîôåñèîíàëíî ïîäàâàíåòî íà ðàâíè ïî àìïëèòóäà è ïðîòèâîïîëîæíè ïî ôàçà ñèãíàëè çà ìîñòîâî ñâúðçâàíå.Ðàáîòèë ñúì â ðàçâîéíà áàçà ñ ïåðôåêòíà àïàðàòóðà è âñå-ïàê åäíîòðàíçèñòîðíîòî ôàçîèíâåðòèðàíå å ñàìî òåîðèÿ.Íàé-îïòèìàëíîòî å ñ äâà îïåðàöèîííè óñèëâàòåëè îò òèïà íà LM,TL..081,082 è ïîäîáíè íèñêîøóìÿùè,ïúðâèÿò,îò êîèòî å ïîâòîðèòåë,à äðóãèÿ-èíâåðòîð.×ðåç ðåæèìà íà äâàòà-îáðàòíèòå âðúçêè ìîãàò äà ñå èçðàâíÿò àìïëèòóäèòå,à îò ñâúðçâàíåòî-îáðúùàíå íà ôàçèòå,îò òàì ïîäàâàíå íà åäíàêâè âõîäíè ñèãíàëè ñ ïðîòèâîïîëîæíà ôàçà êúì êðàéíèòå ñòúïàëà,áåç çíà÷åíèå ïî êàêâà ñõåìà ñà èçãðàäåíè è â êðàéíà ñìåòêà óäâîÿâàíå íà ìîùíîñòòà.Ïî-ãîðå áÿõ ïèñàë,÷å ñ ïîäîáåí ïîäõîä ðàáîòè åäèí QUAD405 âå÷å 15ã. â ìóçèêàíòñêî èçïúëíåíèå 2-350âÒ. ÁÅÇÏÐÎÁËÅÌÍÎ!Ñúæàëÿâàì,÷å â ìîìåíòà ñêåíåðà íå ìè ðàáîòè,èíà÷å áÿõ ïóñíàë ïúëíàòà ñõåìà íà óñèëâàòåëÿ.