Plug-ins за winAmp

Съобщение
Автор
smyrkit

Plug-ins за winAmp

#1 Мнение от smyrkit »

Трябва ми Plug-ins който да ми раздели слушалките като монитор, от звука който ще свири през колоните.

Nikolai Nikolov

Re: Plug-ins за winAmp

#2 Мнение от Nikolai Nikolov »

smyrkit написа:Трябва ми Plug-ins който да ми раздели слушалките като монитор, от звука който ще свири през колоните.
Трябва ти plug-in един ти стига ;)

nikolay

#3 Мнение от nikolay »

Пусни 2 уинампа.
На единият му дай да плейва само на ляв канал. а на другия само на десен

Аватар
xSIZARx
чете
Обратна връзка:

#4 Мнение от xSIZARx »

Знам кво ти трябва(долу-горе де;))Ако имаш звукова карта с 4 или повече канала за изход 6те направиш следното:2та предни канала си ги оставяш нормални, т.е. вържеш колоните за тях, а аз задните - слушалки.Проблема е в това че winamp няма опция за избор на активен канал. Препоръчаха ми BPM Studio, обаче версията която намерих ми правече проблеми.Наистина имаче такава опция, но при мен тя не работеше. Ядосах се и я зарязах. Ти обаче пробвай.Пак ако стане вместо случалки можеш да свържеш други колони и така да си слушаш две песни едновременно..Ако намериш груга програма пиши, нали?
Това с левия и десния канал е гадно.Лично аз не ти го препоръчвам.

Аватар
xSIZARx
чете
Обратна връзка:

#5 Мнение от xSIZARx »

Отново се мъчих с BPM-a и взе че стана.Бях объркал каналите.Тунера ми е правил проблеми. Сега само да си намеря и хубави колони, усилвател, туй-онуй, сещаш се и ше правимим дискотека :) Пробвай я тая програма-струва си.
Търсих plug-in за тоя WinAMp, ама така и не намерих,сори. :?

Martin Krumov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Martin Krumov »

Здравейте! На мен пък ми трябва Plug-in за плейване на *.wv файлове. Намерих си един "WavePack Player v1.8.1 (x86) (in_wv.dll)" , с който обаче не успявам да пусна компилацията. Преди нямах проблем да я слушам с WINAMP, и то без да съм инсталирал нищо допълнително за целта, но се наложи да преинсталирам Windows-a и от тогава.... И тогава, и сега съм с WINAMP над 5-тя версия. С този Plug-in, които съм написал по-горе, когато дам Play ми излиза съобщение "Can't handle RAW WavPack files"

vankata_r
има опит
има опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от vankata_r »

smyrkit - вземи си едн азвукова карта за 10 лева, сложи си BPM-a или Atomix MP3 (при BPM се получаваше проблем, че ен уеднаквяваше нивото на всички MP3-ки, а Atomix-а няма такъв проблем) и спокойно можеш да нагласиш едната карта за слушалки другата за колони и дискотеката ти е готова.
Аз личнбо на Нова Година пусках с Atomix-а и останах много доволен! :)
Успех!

The_voice
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#8 Мнение от The_voice »

vankata_r написа:при BPM се получаваше проблем, че ен уеднаквяваше нивото на всички MP3-ки, а Atomix-а няма такъв проблем
Atomix-а това го прадлага като екстра - 'Auto gain'

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”