Идея за външния дизайн

Съобщение
Автор
nadbest
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Идея за външния дизайн

#1 Мнение от nadbest »

Здаравейте, искам да подхвърля идея на тези, които се занимават с изработка на собствени конструкции усилватели. Работя с една малка CNC фреза, която би могла да изработва предните панели, подобно на тези, които се правят с лазер. Разликата е че се работи не върху метал а върху пластмаса с метализирано покритие, като основния фон е примерно алуминий а мястото което се "гравира" става черно. Ако някой проявява интерес, нека да пише едно ПМ

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: Идея за външния дизайн

#2 Мнение от Nanko Rusev »

nadbest написа:Здаравейте, искам да подхвърля идея на тези, които се занимават с изработка на собствени конструкции усилватели. Работя с една малка CNC фреза, която би могла да изработва предните панели, подобно на тези, които се правят с лазер. Разликата е че се работи не върху метал а върху пластмаса с метализирано покритие, като основния фон е примерно алуминий а мястото което се "гравира" става черно. Ако някой проявява интерес, нека да пише едно ПМ
на мен ми звучи интересно ;) ако имаш снимки да демонстрираш? ;)

поздрави.

nadbest
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от nadbest »

За цени не мога да говоря, защото става дума за нещо, което е в малки бройки, които не се смятат на см. По скоро бих направил нещо по конкретен проект за идеята, а после ще говорим за пари при евентуални поръчки.

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Ivo_Hristev »

Направи нещо, снимай го и пусни една-две снимки. Така повече хора ще имат представа за какво говориш.

Аватар
Stoqn
има опит
има опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Stoqn »

Аз съм го правил това.Става супер за преден панел на усилвател.Мога да пусна снимки на усилвател с такъв панел..Натписите стават много добре.Панел 30х15 см ми взеха около 20лв с гравиране и рязане.Така правят табелите за външните врати.Такива лазери имат в рекламни студия.Те не само гравират но и режат.Така даже си правя платките.Един мой приятел работи в такава фирма нося му текстолита давам му чертеж на платката и той ми гравира.Платките стават перфектно.

Аватар
Stoqn
има опит
има опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от Stoqn »

Лазера реже и плексиглас.до 20 - 30мм.Разреза е много точен и даже заобля ръбовете на плексигласа.

nadbest
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#8 Мнение от nadbest »

ОК, към края на седмицата ще постна снимка за да добиете представа.

ilianz3

#9 Мнение от ilianz3 »

да добре ще е да има снимки а имаш ли машина с която можеш да направиш и цялото купе да речем от алумин

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”