Идея за външния дизайн
-
nadbest
- има известен опит

- Обратна връзка:
Идея за външния дизайн
Здаравейте, искам да подхвърля идея на тези, които се занимават с изработка на собствени конструкции усилватели. Работя с една малка CNC фреза, която би могла да изработва предните панели, подобно на тези, които се правят с лазер. Разликата е че се работи не върху метал а върху пластмаса с метализирано покритие, като основния фон е примерно алуминий а мястото което се "гравира" става черно. Ако някой проявява интерес, нека да пише едно ПМ
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Re: Идея за външния дизайн
на мен ми звучи интересноnadbest написа:Здаравейте, искам да подхвърля идея на тези, които се занимават с изработка на собствени конструкции усилватели. Работя с една малка CNC фреза, която би могла да изработва предните панели, подобно на тези, които се правят с лазер. Разликата е че се работи не върху метал а върху пластмаса с метализирано покритие, като основния фон е примерно алуминий а мястото което се "гравира" става черно. Ако някой проявява интерес, нека да пише едно ПМ
поздрави.
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Stoqn
- има опит

- Обратна връзка:
Аз съм го правил това.Става супер за преден панел на усилвател.Мога да пусна снимки на усилвател с такъв панел..Натписите стават много добре.Панел 30х15 см ми взеха около 20лв с гравиране и рязане.Така правят табелите за външните врати.Такива лазери имат в рекламни студия.Те не само гравират но и режат.Така даже си правя платките.Един мой приятел работи в такава фирма нося му текстолита давам му чертеж на платката и той ми гравира.Платките стават перфектно.
-
ilianz3