Софт за сд плеар под ДОС
- joro66
- има опит

- Обратна връзка:
Софт за сд плеар под ДОС
Трябва ми програма за управление на цд под дос, която да използва дак-а на аудиокартата. Намерил съм няколко, но сигнала трябва да минава през аудиокабела м/у цд-то и аудиокартата. С една дума да чете през IDE-то като windows media pleyar- a. И по възможност да кешира в паметта
. Дали може да се намери такова нещо? 
- Rusin Atanasov
- има опит

- Обратна връзка:
ВИЖ ТУК www.download.bg само се регистрираш и търсиш. Мисля че там имаше такъв плеар под ДОС.
- sparky
- има опит

- Обратна връзка:
По принцип може да се направи, ама играчката е голяма. Дано го е направил някой.
Иначе е работа за 2-3 месеца с доизпипването, писане на асемлер, и всякакви такива нещица. Почти не останаха хора,които се занимават с такива работи, по простата причина че не е рентабилно (това го казвам със съжаление, защото и аз се занимавах с такива неща на времето - сега просто няма тръпка, а и вече работя за пари - иначе освен за някй филм или музика изобщо не си пускам компа).
Иначе е работа за 2-3 месеца с доизпипването, писане на асемлер, и всякакви такива нещица. Почти не останаха хора,които се занимават с такива работи, по простата причина че не е рентабилно (това го казвам със съжаление, защото и аз се занимавах с такива неща на времето - сега просто няма тръпка, а и вече работя за пари - иначе освен за някй филм или музика изобщо не си пускам компа).
Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят.