êîíñóëòàöèÿ

Съобщение
Автор
AdsBot [Google]

êîíñóëòàöèÿ

#1 Мнение от AdsBot [Google] »

êàêâî áèõòå êàçàëè çà òàçè ôèðìà:

http://jti.hit.bg/

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от toroid »

Мислят си,че правят опити да правят нещо но резултатът е отчайващо плачевен.Предимно музикантски неща изкарват но и те са със съмнително качество :xПросто не си струва дори да проверяваш какви са им нещата,за нищо на света!!!
Последно промяна от toroid на Нед Фев 12, 2006 11:03 am, променено общо 2 пъти.

Аватар
raicho
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#3 Мнение от raicho »

аз мога да потвърдя горепосоченото твърдение...колоните им имат смешни,ако изобщо могат да се наречат филтри...говорителите са под всякаква критика...отне ми месец и 100тина лева да преработя трилентовия модел,за да свирне горе-долу,което са 400лв...за тези пари можеж да направиш,че и да купиш нещо по-стойностно...оттам нататък твое решение,имам впечатления само от колоните...зависи какво ще купуваш ти :arrow:

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Nanko Rusev »

Само като видиш, че продават готови кутии за бас, без говорители ти става ясно колко са ок ...

stereofonix

#5 Мнение от stereofonix »

Crossblade написа:Само като видиш, че продават готови кутии за бас, без говорители ти става ясно колко са ок ...
хората може да се напреде с материала 8) може само да гадаеме .... може да са исчислили мултифънкционална кутия :) за всякакав тип говорители или печки 8O

Аватар
Dimitar Chakarov
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Dimitar Chakarov »

:smt117 :chain:

brum

#7 Мнение от brum »

stereofonix написа:
Crossblade написа:Само като видиш, че продават готови кутии за бас, без говорители ти става ясно колко са ок ...
хората може да се напреде с материала 8) може само да гадаеме .... може да са исчислили мултифънкционална кутия :) за всякакав тип говорители или печки 8O
Не е толкова сложно - имат подвжна преграда за промяна на обема и басрефлексната тръба е с супер модерни технологии като блендите на фотоапарата и си промена постоянно сечението, в резултат на което са постигнали резултати за които не можем и да мечтаем:)

А на темата - един познат има от там усилвател 2х100W, за 100лв, и е доволен. Свирел - раздрънчавал колоните. Каза че са му сложили вентилаторчета дето се включват при прегряване. Аз обаче не съм го чувал този усилвател и ме съмнява да свиро особенно добре.

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#8 Мнение от Nanko Rusev »

brum написа:
Не е толкова сложно - имат подвжна преграда за промяна на обема и басрефлексната тръба е с супер модерни технологии като блендите на фотоапарата и си промена постоянно сечението, в резултат на което са постигнали резултати за които не можем и да мечтаем:)

А на темата - един познат има от там усилвател 2х100W, за 100лв, и е доволен. Свирел - раздрънчавал колоните. Каза че са му сложили вентилаторчета дето се включват при прегряване. Аз обаче не съм го чувал този усилвател и ме съмнява да свиро особенно добре.
Ако свири достатъчно силно, сигурно ще е по-добре от еквивалента на Елит или Тъндър :wink:
а че нямат нищо общо с идеята на този сайт е ясно :lol:

Аватар
kaloyan_ili
чете
Обратна връзка:

#9 Мнение от kaloyan_ili »

Щом предлагат готови кутии, това да не означава че ние трябва да си проектираме говорители за тях 8O :lol:

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”