Oтносно домашната работилница...
-
bezobraznia
Oтносно домашната работилница...
Някой да знае къде може да се закупи на нормални цени нещо подобно на това:
http://www.pennstateind.com/dc250.html
Или още ПО-добре идеи за изработката му?
Така като гледам мотора, който се използва е около 1.7kW ... предполагам, че при предназначение за малка домашна работилница няма да е нужен подобен...
Така, че очаквам идеи и предложения!
Благодаря!
Поздрави!
Ники
http://www.pennstateind.com/dc250.html
Или още ПО-добре идеи за изработката му?
Така като гледам мотора, който се използва е около 1.7kW ... предполагам, че при предназначение за малка домашна работилница няма да е нужен подобен...
Така, че очаквам идеи и предложения!
Благодаря!
Поздрави!
Ники
-
bezobraznia
hm..
е да, но тези прахо-водосмукачки не са ли на принципа на събиране в торба пред мотора?!
На мен ми трябва нещо с турбина, която да "пренася" пилките от работната площ във например контейнер или чувал определен за целта...
Като основното е статора и ротора да нямат никаква възможност за напълване с дървесен прах...
На мен ми трябва нещо с турбина, която да "пренася" пилките от работната площ във например контейнер или чувал определен за целта...
Като основното е статора и ротора да нямат никаква възможност за напълване с дървесен прах...
-
bezobraznia
:)
Само срещу две бири иначе няма да се навия да погледна
Ако искаш си остави телефонният номер на Private да ти се обадя като идвам след няколко дена в София... Може да го съчетаем даже с някой друг... ако си свободен де...
Ако искаш си остави телефонният номер на Private да ти се обадя като идвам след няколко дена в София... Може да го съчетаем даже с някой друг... ако си свободен де...
-
teodor
- има известен опит

- Обратна връзка:
Събира "пилките " в хартиена торба,която после хващаш за ушите и я мяташ в контейнера за боклук. Няма никаква възможност да се напълнят ротора и статора, защото са напълно изолирани от турбината.Охлаждащият въздух си има друг вентилатор и е отделно филтриран. Ако ти трябва нещо по-сериозно,мога да ти сметна един циклон
(преди време бачках в една проектантска),при него шума е по-малко и се разтоварва автоматично,ама си иска мощен мотор и повече място
Интересно ми е да видя на Божо ноу-хауто; за бирите подкрепям
Интересно ми е да видя на Божо ноу-хауто; за бирите подкрепям
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Прахоуловител
На Божо системата е много яка! Направо се изумих като я разгледах. Наистина е ефтина и ефективна!
-
bezobraznia
ок
Аха... все пак ако на Bojo системата върши работа (за което съм сигурен) е за предпочитане дори от гледна точка само на цената, но
teodor, благодаря за предложенията ти!
teodor, благодаря за предложенията ти!