Бихте ли дали савет за един усилвател

Съобщение
Автор
Аватар
pagev
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Бихте ли дали савет за един усилвател

#1 Мнение от pagev »

Значи работата е такава купих си бг тонколони тонакс 10 и си тарся един добар усилвател за тях пак по касно мойе да взема други мога да дам около 500 за нов и си бях харесал една yamaha ах 496 2х120 изцяло транзисторен (530 лв) но сега видях в http://www.lark-bg.com/ пак един подобен които е 200 лв и е 2х100 и си мисля да го взема даиде някакав савет за усилвател да си купя нов и втора рака :) благодаря предварително на целия екип на бгаудио :)

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Rumen Zografov »

За тези колони,какъвто и усилвател да вземеш,все тая!!!Няма да свирнат!!!
За усилвател,по-добре някой Pioneer,отколкото тия Ямахи :smt078
И сменяй колоните колкото ти е възможно по-бързо :wink:

Успех!!!
Изображение

Аватар
Nikolay Savov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Бихте ли дали савет за един усилвател

#3 Мнение от Nikolay Savov »

:)

entusiast4eto

#4 Мнение от entusiast4eto »

íÿìà äà íàìåðèø ðàçëèêà ìåæäó òåçè 2 ßìàõè îñîáåííî íà òåçè êîëîíè - âñúùíîñò àêî èìà ðàçëèêà, òÿ ùå å ïî-ñêîðî â ïîëçà íà ñòàðèÿò ìîäåë :)
àç äîêàòî ñè òúðñåõ óñèëâàòåë óñíàòîâèõ, ÷å êîëêîòî å ïî ñòàð ìîäåëúò, êîëêîâà å ïî ìóçèêàëåí :) è ñè êóïèõ åäèí Ðîòåë îò êðàÿ 70-òå ãîäèíè :)
â òîçè ðåä íà ìèñëè àç áèõ ñå ïîèíòåðåñóâàë îò öåíàòà íà òàêèâà ìàøèíè â Ëàðê, êàòî îíçè ñòàð ñðåáðèñò Ïàéíèúð èëè íà íÿêîé îò ñòàðèòå Ìàðàíòöè, êîèòî îáà÷å ñ òåçè åêâèëàéçåðè îòïðåä íàïðàâî ìè áúðêàò â çäðàâåòî (äàíî èìàò áóòîí÷å Direct), íî ïàê òè ñ òåçè êîëîíè ñèãóðíî ùå èìàø íóæäà îò êîðåêöèè :D

ìîæåø äà ïîãëåäíåø è â http://www.amp2000.hit.bg/ ùîòî òèÿ îò Ëàðê ïîíàêîãà ÿêî ñå èçõâúðëÿò ñ öåíèòå è êîëêîòî è äà ïðåòåíäèðàò çà êà÷åñòâî, âòîðàòà óïîòðåáà ñè å âòîðà óïîòðåáà - àêî íå êóïóâàø îò ïðèÿòåë, ãàðàíöèÿ íÿìàø íèêàêâà! òàêà ÷å ïî äîáðå ïî-åâòèíêî :wink:

EXTREMISTA

#5 Мнение от EXTREMISTA »

entusiast написа:няма да намериш разлика между тези 2 Ямахи особенно на тези колони - всъщност ако има разлика, тя ще е по-скоро в полза на старият модел :)
аз докато си търсех усилвател уснатових, че колкото е по стар моделът, колкова е по музикален :) и си купих един Ротел от края 70-те години :)
в този ред на мисли аз бих се поинтересувал от цената на такива машини в Ларк, като онзи стар сребрист Пайниър или на някой от старите Марантци, които обаче с тези еквилайзери отпред направо ми бъркат в здравето (дано имат бутонче Direct), но пак ти с тези колони сигурно ще имаш нужда от корекции :D

можеш да погледнеш и в http://www.amp2000.hit.bg/ щото тия от Ларк понакога яко се изхвърлят с цените и колкото и да претендират за качество, втората употреба си е втора употреба - ако не купуваш от приятел, гаранция нямаш никаква! така че по добре по-евтинко :wink:
Колегата е прав. Сайта който ти преложи е на ниво, аз също ти го препоръчвам.

Аватар
pagev
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#6 Мнение от pagev »

толкова ли са зле тонколоните ??? аз си мислех 4е до тез пари 350лв сам взел сносни тонколони

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от Anakin »

Ами вероятно ще има няколко проблема но те са нищожни.Тези колони са невероятни,просто не ми стигът суперлативите,обаче не са еднакви. :twisted:

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Rumen Zografov »

pagev написа:толкова ли са зле тонколоните ??? аз си мислех 4е до тез пари 350лв сам взел сносни тонколони

КОЛКО?!?!?!? 8O 8O 8O
Изображение

Аватар
pagev
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#9 Мнение от pagev »

172 лв парчето ги взех преди има няма месец

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#10 Мнение от Rumen Zografov »

Трябвало е да се поогледаш малко повече и да не бързаш с покупката :cry:
Из нета редовно се "мотаят" обяви за Амфитон за не повече от 120 - 130 лв. чифта,а те смея да твърдя,са мааааалко по-добре от Тонакс :)
Няма да ти казвам,че ако пък беше открил малко по-рано форума и се беше зачел по-задълбочено,можеше да се хванеш и сам да си направиш колоните,по-добри от Тонакс :wink:

Поздрави!!!
Изображение

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#11 Мнение от Stefan Stefanov »

[quote:30bb2105fe="pagev"]толкова ли са зле тонколоните ??? аз си мислех 4е до тез пари 350лв сам взел сносни тонколони[/quote:30bb2105fe]

Много са зле! Наистина!
Не мога да повярвам, че някой е платил толкова пари за подобно нещо!

sme6nizo

#13 Мнение от sme6nizo »

Съжалявам че така се намесвам, но Еджкръшър колко и какви усилватели Yamaha си слушал ? Точно инфо ми кажи ?
Мразя някой да говори на изуст...

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#14 Мнение от Rumen Zografov »

nizo написа:Съжалявам че така се намесвам, но Еджкръшър колко и какви усилватели Yamaha си слушал ? Точно инфо ми кажи ?
Мразя някой да говори на изуст...
AX-592,AX-396 - като по-нови модели
От по-старите,не се сещам точно кои модели съм слушал.
В момента слушам една AX-440 (която,за щастие не е моя),поради липса на друг амп. и пари за такъв :wink:

Е,извинявай,ама такаива дървета НЕМА!!! 8O

А ти би ли споделил защо така ревностно защитаваш тази марка? :D

Edit: Опаа,забравих...и разни ресиверчета съм слушал,ама не си направих труда да им запомня моделчетата :chain:
Изображение

Аватар
pagev
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#15 Мнение от pagev »

наистина ако бях открил този форум по рано 6тях да сам на по на ясно с нещата но тога тези ми се сториха наи добре от морето китайски боклуци

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”