Колегата е прав. Сайта който ти преложи е на ниво, аз също ти го препоръчвам.entusiast написа:няма да намериш разлика между тези 2 Ямахи особенно на тези колони - всъщност ако има разлика, тя ще е по-скоро в полза на старият модел![]()
аз докато си търсех усилвател уснатових, че колкото е по стар моделът, колкова е по музикалени си купих един Ротел от края 70-те години
в този ред на мисли аз бих се поинтересувал от цената на такива машини в Ларк, като онзи стар сребрист Пайниър или на някой от старите Марантци, които обаче с тези еквилайзери отпред направо ми бъркат в здравето (дано имат бутонче Direct), но пак ти с тези колони сигурно ще имаш нужда от корекции
можеш да погледнеш и в http://www.amp2000.hit.bg/ щото тия от Ларк понакога яко се изхвърлят с цените и колкото и да претендират за качество, втората употреба си е втора употреба - ако не купуваш от приятел, гаранция нямаш никаква! така че по добре по-евтинко
AX-592,AX-396 - като по-нови моделиnizo написа:Съжалявам че така се намесвам, но Еджкръшър колко и какви усилватели Yamaha си слушал ? Точно инфо ми кажи ?
Мразя някой да говори на изуст...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта