stan73 написа:alnico: явно не успя да разбереш че тук тестовете се правят главно с уши , ако искш запис с Ф1 си намери такава , ако смениш и тона може и да
побликуваш тестчетата си

Йеее ! Явно съм като трън в задника, за да ме сполети такова модериране ?
А иначе и аз слушам, не само тествам...
Лично теб alnico те уважавам, поне от това, което съм чел досега и не съм искал тонът ми да бъде груб - исках да бъда полезен.
Велински беше обещал да се извини (ако еди какво си (точно в модерираният ми пост можеше да се види защо трябва да се извини)) - не го направи, също така беше обещал да прати диск за тест - не го направи, въпреки, че предложих няколко алтернативи за транспорт на диска от София до Варна и така не ми стана ясно защо аз го отнесох накрая ?
Та по горе имах предвид следното: ЛаитОн-а - от всичко което съм тествал е най-добър за запис на Тайо Юден подложки (които от своя страна са най-добри за запис на аудио) , но все още не съм тествал въпросните Йамахи.
LG определено не стават за тест, а и за записи не са особенно добри.
На никой от Вас ли не му е любопитно да види как ще изглежда графиката на диск записан с Йамаха 3200 или Ф1 и тестван с устройство, притежаващо възможност за директен достъп на тестващата програма до диска, без хардуерната корекция на грешки (визирам точно ЛаитОн (световно призанати са за тестове, но засега не и в този форум)) ?
Както и да е, ако някой от този форум иска може да ми прати диск записан с Йамаха 3200 или Ф1 за тест и обещавам да
публикувам (никой не е безгрешен) резултата тук.
Поздрави !