Извинявам се ако съм написал някоя глупост.
Вьпрос за покупка на правен усилвател
- dzvero
- има известен опит

- Обратна връзка:
Вьпрос за покупка на правен усилвател
Преди време питах за едни колони ямаха но като изчетох доста неща в форума се отказвам за момента да правя каквито и да е покупки, за да не съжалявам един ден. Направи ми впечатление оценките ви за някакъв лампов усилвател синьо хапче и много ми се ще да го чуя обаче и на по обикновени колони, защото види се няма да мога да си взема веднага всичко. Разбирам, че го правите сами, но аз няма да мога да го сглобя и ако някой ми предложи готов бих си го купил ако ми хареса как свири. Само ме притиснява това, че не е мощен и дали ще ми озвучава добре хола не ми е ясно. Не слушам много силно, но все пак някаде четох, че е един ват и се притеснявам да не е слабо за по-голямо помещение. А музиката която слушам са стария Дженезис, Джетро, Флойд... а и Заппа също. По старите неща звучат много кофти на на моя кенвут
а може и да е от "класните" ми колони.
Последно промяна от dzvero на Сря Ное 25, 2009 8:03 am, променено общо 1 път.
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Като начало "кенвут" е голяма глупост
Мисля че основната идея на сайта е да създаде концепция у хората за надграждане на слуховата им и техническа база по посока високата вярност на звука във всичките му аспекти.
Така че, прости желания тип "искам златно копче за старите ми гащи, ама засега ще си карам с тях, щото съм смърдел" тук не се поощряват. Или измисли цялостна концепция как би могъл да надскочиш сегашната си аудиокултура и да почнеш да креташ полека нагоре, или не се захващай изобщо.
"Синьото хапче" е чудесна база за сериозен старт, но освен (много) средства се изисква и нещо друго, което не се продава и не всеки го има у себе си, а и трудно ще се изпълни като коледно желание.
Мисля че основната идея на сайта е да създаде концепция у хората за надграждане на слуховата им и техническа база по посока високата вярност на звука във всичките му аспекти.
Така че, прости желания тип "искам златно копче за старите ми гащи, ама засега ще си карам с тях, щото съм смърдел" тук не се поощряват. Или измисли цялостна концепция как би могъл да надскочиш сегашната си аудиокултура и да почнеш да креташ полека нагоре, или не се захващай изобщо.
"Синьото хапче" е чудесна база за сериозен старт, но освен (много) средства се изисква и нещо друго, което не се продава и не всеки го има у себе си, а и трудно ще се изпълни като коледно желание.
Последно промяна от velinski на Чет Фев 16, 2006 12:27 pm, променено общо 1 път.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Re: Вьпрос за покупка на правен усилвател
Не е проблема в каква музика слушаш, а на какво. Хапчето е 3 вата така че забрави да храниш с него нискочувствителни колони

-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
RazoR
Re: Вьпрос за покупка на правен усилвател
Точно малкия слон ( бащата на хаповетеCrossblade написа:Хапчето е 3 вата така че забрави да храниш с него нискочувствителни колони![]()