Вьпрос за покупка на правен усилвател

Съобщение
Автор
Аватар
dzvero
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Вьпрос за покупка на правен усилвател

#1 Мнение от dzvero »

Преди време питах за едни колони ямаха но като изчетох доста неща в форума се отказвам за момента да правя каквито и да е покупки, за да не съжалявам един ден. Направи ми впечатление оценките ви за някакъв лампов усилвател синьо хапче и много ми се ще да го чуя обаче и на по обикновени колони, защото види се няма да мога да си взема веднага всичко. Разбирам, че го правите сами, но аз няма да мога да го сглобя и ако някой ми предложи готов бих си го купил ако ми хареса как свири. Само ме притиснява това, че не е мощен и дали ще ми озвучава добре хола не ми е ясно. Не слушам много силно, но все пак някаде четох, че е един ват и се притеснявам да не е слабо за по-голямо помещение. А музиката която слушам са стария Дженезис, Джетро, Флойд... а и Заппа също. По старите неща звучат много кофти на на моя кенвут :wink: а може и да е от "класните" ми колони. :roll:
Извинявам се ако съм написал някоя глупост.
Последно промяна от dzvero на Сря Ное 25, 2009 8:03 am, променено общо 1 път.

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от velinski »

Като начало "кенвут" е голяма глупост :D

Мисля че основната идея на сайта е да създаде концепция у хората за надграждане на слуховата им и техническа база по посока високата вярност на звука във всичките му аспекти.

Така че, прости желания тип "искам златно копче за старите ми гащи, ама засега ще си карам с тях, щото съм смърдел" тук не се поощряват. Или измисли цялостна концепция как би могъл да надскочиш сегашната си аудиокултура и да почнеш да креташ полека нагоре, или не се захващай изобщо.

"Синьото хапче" е чудесна база за сериозен старт, но освен (много) средства се изисква и нещо друго, което не се продава и не всеки го има у себе си, а и трудно ще се изпълни като коледно желание.
Последно промяна от velinski на Чет Фев 16, 2006 12:27 pm, променено общо 1 път.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: Вьпрос за покупка на правен усилвател

#3 Мнение от Nanko Rusev »

Не е проблема в каква музика слушаш, а на какво. Хапчето е 3 вата така че забрави да храниш с него нискочувствителни колони :oops: :?

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Ivan Rachev »

Хапчето е 3,5 вата и първото му име беше- Малкият слон от Странджа планина , и го получи на хай-фи събиране където той беше най-маломощният усилвател :lol: :wink:
п.с. 0889626590 ако искаш да го чуеш
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

RazoR

Re: Вьпрос за покупка на правен усилвател

#5 Мнение от RazoR »

Crossblade написа:Хапчето е 3 вата така че забрави да храниш с него нискочувствителни колони :oops: :?
Точно малкия слон ( бащата на хаповете :P ) връзвахме на Jamo D590, които не са от най чувствителните и пак сцепи мрака. Все едно някой свали одеалото от колоната и ми изстърга ушната кал :lol: :lol: :lol:

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”