ФИНАНСИРАНЕ НА WWW.BGAUDIO.ORG (ex. Още дискво ...)

Съобщение
Автор
Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Още дискво пространство или по-приятен дизайн?

#1 Мнение от Ivo_Hristev »

Тъй като за момента са покрити разходите по регистрацията на домейна едногодишната такса за хоситнга, а има още желаещи да подкрепят финансово начинанието, възниква следният въпрос: дали със свежите капитали :) да се инвестира в още дисково пространство на сървара или да се наеме някой професионалист, който да поработи над дизайна на страницата?
В заключение ще спомена че сме запълнили около 40% от първоначално закупеното място.
Моля дайте мнения.

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

[b]22 Mb от 30 Мb[/b]

#2 Мнение от Kiril Kirilov »

22 Mb от 30 Мb сме запълнили всъщност...
Ще направим леко разчистване, което може да осигури 2-3 Мб...
Но ако има повече публикации, ще ни трябва още пространство...
Всъщност от сегашната квота 30 Мб до следващата 100 Мб, ще трябва да доплатим само още 20 лв. ...

bezobraznia

ami ok

#3 Мнение от bezobraznia »

ами ок, аз отдавна говоря относно финансовата страна...
(!нецензурирано)- заеби този дизайн, ами да наблегнем на дисковото пространство ... "колкото повече, толкова повече" :lol:
Не че съм супер платежоспособен, но за идеята, която ми се струва наистина полезна за всички нас съм навит да съберем малко средства, а и по-важното е по какъв начин да го направим това... защото не може само да се говори и всеки да дава предложения, а в крайна сметка "бремето" по подръжката и разходите ( хехе това ми хареса :) :D ) да остане само за някои....

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Съгласен съм с

#4 Мнение от Teodor Gugulanoff »

bezobraznia и предлагам следния начин за трансфер на парите - вярно, че е малко несигурен, но това ми 'изплува' в момента.
Кирилов, или някой друг, който има фин.взаимоотношения с хостващата фирма, публикува номера на една дебитна карта (негова) и който иска - отива в банката и прави превод.
Несигурността не е за мене или някой друг, който също ще внесе 10-15-20 лв. - има относителна несигурност за собственика на дебитната карта.
Най-добре е да се извади нова, но се чака седмица-две, зависи от банката.
По този начин, ако се избере банка с развита клонова мрежа, ще може хора от цялата страна да участват.

Поздрави,
Теодор
Изображение

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Дебитна карта

#5 Мнение от Kiril Kirilov »

Имам нова дебитна карта, кято не е употребявана и може да се използва за събиране на средства.
Ако бъде решено да използваме този начин, ще дам номера и кода на банковата сметка на всеки, който иска да изпрати пари.

bezobraznia

:)

#6 Мнение от bezobraznia »

Навит съм :) ... ами докторе, да действаме :) ...
а ако искате относно писането за сумите може да заключиш например тази тема с променено заглавие или подобно за да знаем как вървят нещата :)

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Къде и как

#8 Мнение от oceanman »

Пишете сумата и как да става фуинансирането...не сме заможни,но не бих могъл да оставя това прекрасно начинание да загине...

bezobraznia

ok...

#9 Мнение от bezobraznia »

Др.Кирилов ми изпрати бележка, в която са написани банковият код и сметката... Днес ще ходя до банката и мисля да "пост-на" 8) 10 лева (по негово предложение) като най-вероятно ще ме "друснат" 1-1.5лв за превода 8O ...
Ако всичко е наред с интернета ми ще споделя резултата още утре сутринта..
Поздрави!

bezobraznia

направих превода....

#10 Мнение от bezobraznia »

Направих превода :evil: за 10 преведени лева, ДСК ми взеха 2.50лв 8O 8O 8O Ей тези хора са ненормални.... Тъкмо вчера с Дман обсъждахме въпроса как от ШаркАрт-Варна официалния вносител на Фостекс за един ФЕ168 ми искат около 340 лева 8O !!!! Абе голяма лакомия ви казвам...

RazoR

#11 Мнение от RazoR »

10лв. и от мен ама ще ги дам лично на Кирил че не ми се занимава с леличките в банката дето викат "елате утре" или нещо от сорта :evil:

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”