Кажете мнеието си за........

Съобщение
Автор
Шумен е N1

#16 Мнение от Шумен е N1 »

Здравейте, след мненията и коментарите в форума решин да поканя един приятел техник да го погледне. Само като го отвори ахна!!! Значи капсолован 1400W траф с маслено охлаждане. Все пак му дават 2x320W sinus. :wink: Както казахте с нарастването на мощноста се променя и напрежението, така е направено. Иначе при max. трафа вади 2x -/+80V (каналите са с автономни захранвания). При пълен max. На изнода на колоните измерихме 55V при което бях закачил 2бр. EV – 400W sinus но колоните вече вземаха да гъгнат и почнаха да им гърмят предпазителите. Тежи 37 кг. , размери 65x40x25. Това е като цяло. Усилватела е домашен и има вграден и 2X15 ленти еклавайзер. Сглобката е изключително качесвена все пак е Bang&Olufsen. Мисля че цената е изгодна с оглед на това че моряка ми е приятел и тоя усилвател сам го дебнал повече от 7 години да го прибера. Но както се казва по Коледа стават чудеса особенно след 2 бутилки Ballantines. :D

Друто което пише widowmaker за дековете. Баща ми е аудиофил и навремето имахме 2бр. Декове Bang&Olufsen (бащата ги плати 1700$ броя 87 година на един моряк, защото тогава друг начин да имаш качествена техника нямаше) имахме и Сони - TC-K81. Разликата е че Bang-га пише невероятно ако ще и лентата да е на 10 години, имах чувството че вместо лента шкурка да беше пак щеше да записва, а при Сони-то такав момент нямаше, пишеше само на нови касети както трябва. Познайте от кое се оттарвахме по-напред? А като цяло звука на Bang-га въобще не може да се сравнява с това на Сони-то!!! Bang-га имаше само един недостатак – поради дизайна малко не си вписваше в тогавашните ни представи за техника, затова пак имаше дистанщия и търсач.

Това е моето мнение за Bang&Olufsen, благодаря за мнениятя които дадохте във форума.

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Разбира се, че е изгодна цената. За тези пари само електротехническата стомана и медта в трансформатора не могат да бъдат купени. Тоест, в случая става въпрос почти за подарък ;)
Изображение

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#18 Мнение от Ivan Rachev »

rahnev написа:Здравейте, след мненията и коментарите в форума решин да поканя един приятел техник да го погледне. Само като го отвори ахна!!! Значи капсолован 1400W траф с маслено охлаждане. Все пак му дават 2x320W sinus. :wink: Както казахте с нарастването на мощноста се променя и напрежението, така е направено. Иначе при max. трафа вади 2x -/+80V (каналите са с автономни захранвания). При пълен max. На изнода на колоните измерихме 55V при което бях закачил 2бр. EV – 400W sinus но колоните вече вземаха да гъгнат и почнаха да им гърмят предпазителите. Тежи 37 кг. , размери 65x40x25. Това е като цяло. Усилватела е домашен и има вграден и 2X15 ленти еклавайзер. Сглобката е изключително качесвена все пак е Bang&Olufsen. Мисля че цената е изгодна с оглед на това че моряка ми е приятел и тоя усилвател сам го дебнал повече от 7 години да го прибера. Но както се казва по Коледа стават чудеса особенно след 2 бутилки Ballantines. :D

Друто което пише widowmaker за дековете. Баща ми е аудиофил и навремето имахме 2бр. Декове Bang&Olufsen (бащата ги плати 1700$ броя 87 година на един моряк, защото тогава друг начин да имаш качествена техника нямаше) имахме и Сони - TC-K81. Разликата е че Bang-га пише невероятно ако ще и лентата да е на 10 години, имах чувството че вместо лента шкурка да беше пак щеше да записва, а при Сони-то такав момент нямаше, пишеше само на нови касети както трябва. Познайте от кое се оттарвахме по-напред? А като цяло звука на Bang-га въобще не може да се сравнява с това на Сони-то!!! Bang-га имаше само един недостатак – поради дизайна малко не си вписваше в тогавашните ни представи за техника, затова пак имаше дистанщия и търсач.

Това е моето мнение за Bang&Olufsen, благодаря за мнениятя които дадохте във форума.
не свири :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от Daniel Petrov »

Самият факт, че има икуалайзър е показателен колко свири.
Хората, които конструират такава техника, биха се справили много по добре с конструирането на електрожени и други видове заваръчни агрегати...
Интересното в случая е как се прехласвате по такива машинки...
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”