Колко реално струва Harman Kardon HK670
- METALISTA
- чете
- Обратна връзка:
Колко реално струва Harman Kardon HK670
Този стерео усилвател е носител на наградата на EISA за 2002/2003 година. Цената му в България е 900 кинта в музикална Къща Фактор. Та въпроса ми е тази оправдана ли е? И дали няма някоя друга фирма която внася въпросна усилвател. А също ще бъда доволен да науча какво ви е мнението за въпросния усилвател като характеристики. И по конкретно кое по си заслужава като покупка Pioneer A 400X или Harman Kardon HK670. Ще съм благодарен на всички които помогнат с компетентните си съвети.
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Bojo
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Колко реално струва Harman Kardon HK670
Какъв е за тебе рейтинга на EISA? Щото за мене...METALISTA написа:Този стерео усилвател е носител на наградата на EISA за 2002/2003 година. Цената му в България е 900 кинта в музикална Къща Фактор. Та въпроса ми е тази оправдана ли е? И дали няма някоя друга фирма която внася въпросна усилвател. А също ще бъда доволен да науча какво ви е мнението за въпросния усилвател като характеристики. И по конкретно кое по си заслужава като покупка Pioneer A 400X или Harman Kardon HK670. Ще съм благодарен на всички които помогнат с компетентните си съвети.
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
amps
Знаеш ли, на мен ми се струва, че искаш да получиш одобрение за фабричен усилвател, което да съвпадне с вътрешното ти убеждение, че "фабричното" е по-добре от "самоделките". Страхувам се, че тук няма да го получиш. Помисли върху това...
- toroid
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Re: Колко реално струва Harman Kardon HK670
[
Четеш ли си личната поща?
Четеш ли си личната поща?
-
Zlatan Kitanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: самоделки
SILENSIUS написа:Самоделките са скъпо удоволствие. Верно могат да свирят убийствено добре но и цената е в пъти нагоре. Хубавото е на самоделката , че се знае какво има вътре и подлежи на модификация.
А неравенството малко си го объркал: марка ($) > DIY ($) ... за сравними неща естествено