гумени крачета

Съобщение
Автор
nikolay

гумени крачета

#1 Мнение от nikolay »

Предполагам на всички ви се е налагало на някакво изделие да мислите за крачета :)
Видях, че в комет има 2 вида, едни дето се лепят и едни дето се завиват с винтове . Аз обаче търся по-ниски крачета от порядъка на 2-3мм макс, или пък някаква самозалепваща се гумена лента която да прави добро сцепление. Мисля, че има някакви ленти за оплътнение или декорация които ми биха свършили работа .
Ако някой има идеи от къде другаде освен комет мога да намеря такива крачета или нещо което би свършило работа ще съм благодарен. Очаквам всякакви предложения ;)

nikolay

#3 Мнение от nikolay »

не ми трябва двойнолепящо да е
трябва ми само от 1та страна, дори и да не се запепва, аз ще си го залепя, но трябва да е здраво и да има добро сцепление

Аватар
taslak
има опит
има опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от taslak »

Само шпайкове, ако искаш ясен звук. Ако държиш на замазан - с разни гумени подложки. Можеш да използваш гумени уплатнители за чешма; те са с исканата от тебе височина.

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Stefan Stefanov »

Или самозалепващи се коркови подложки?

Bojo
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Bojo »

В Бриколаж има 5 - 10 вида самозалепващи се крачета на Скифи.

PCL82

#7 Мнение от PCL82 »

За леки електронни устройства ползвам самозалепващ микропорест уплътнител за прозорци. За по-тежките се си правя крачета от гумените тапи от лекарства,които се намират под алуминиевата капачка на разни стъклени шишенца от капки или инжекции.
Дупча им по една дупка със замба и завинтвам.
На ул Поп Богомил в София ( близо до Мария Луиза в посока Раковски) има магазин за микропорести профили. има много видове със и без лепило и са евтини.

nikolay

#8 Мнение от nikolay »

Божо мерси :)
това ми трябваше
Крачетата taslak не ми трябват за колони :D :D
а пореста материя не ме кефи трябва да е нещо гумено.
Мерси пак ;)

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”