Моля да ми дадете съвет.
Искам да направя озвучение на 5-6 помещения с по 1 или 2 колонки в стая, по които да пускам музика за фон. По възможност да се контролира силата на звука поотделно за всеки канал и да се задава централно.
Какво е необходимо да закупя. Прегледал съм всякакви он-лайн магазини, но не видях усилватели с подходящия брой изходи.
Не съм много вещ в това.
Предварително ви благодаря.
Дайде съвет за озвучение
Каква мощност ти е необходима? Имай предвид, че за озвучаване на заведение си трябва относотелно висока мощност, дори и "за фон". Ще ползваш ли микрофон? Една и съща музика ще трябва да звучи във всяко помещение? За всяко помещение ли ще трябва да се регулира усилването? Ще е необходимо ли смесване? Имаш ли други изисквания? С какъв бюджет разполагаш?
По принцип такива апаратури трудно се намират на пазара, особено когато изискванията на потребителя са по-нестандартни. Професионалните устройства от подобен тип са доста скъпи, защото са почти бутикови (с малък брой) и производството им не се рентира. Все пак, ако имаш интерес, може да се направи (произведе) почти всичко, на високо професионално ниво. Ако желаеш, пиши ми лично.
По принцип такива апаратури трудно се намират на пазара, особено когато изискванията на потребителя са по-нестандартни. Професионалните устройства от подобен тип са доста скъпи, защото са почти бутикови (с малък брой) и производството им не се рентира. Все пак, ако имаш интерес, може да се направи (произведе) почти всичко, на високо професионално ниво. Ако желаеш, пиши ми лично.