MS Wireless keyboard and mouse

Съобщение
Автор
Ebor

MS Wireless keyboard and mouse

#1 Мнение от Ebor »

Първо да кажа, че знам - не е това е форума за подобно обсъждане. Все пак реших да го напиша тук, защото тук има много хора, които уважавам и дори и да не получа помощ ще ги предпазя от неразумен избор:) Имах глупостта да си купя Microsoft Wireless Comfort keyboard 1.0A и MS optical mouse 2.0A . Всичко това върви комплект, безжично е и изглеждат cool. Лошото е, че не работи стабилно. Понеже е с 1г. гаранция вече ми смениха всичко с чисто ново. За съжаление пак не работи стабилно. Всички драйвери съм сменил с най-новите, а дори и XP-то ми легално. След като ми дадоха чисто нов комплект и пробвах на две PC-та вече се предавам. Та някой ако има подобен опит да сподели, ако няма, здраве да е. Та да ви предупредя, не си купувайте това нещо ;)

tochnia

#2 Мнение от tochnia »

Кажи първо какво разбираш под това че не работи стабилно? Забиват? Губят обхват? Рестартира ти се компа ? или какво точно?

Ebor

#3 Мнение от Ebor »

Имат обхават даже и на много метри, но приимерно мишката върви добре, но double click го няма. Или е 100 double click = 1 double click . Местил съм всичко и батерии смених и софтуер... просто побеснявам кто си помисля за всичко сега:)

IvoNovakov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от IvoNovakov »

Никакъв софтуер не е необходим за да работят клавиатура и мишка :!: Той е за допълнителните бутони.Съветвам те да си търсиш правата и да ги върнеш обратно.

Svetoslav Kalqshev
има опит
има опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от Svetoslav Kalqshev »

Някои диспечер на таксита около вас? Аз ги имам същите и работят почти 2 години без проблеми...

Teodora Todorova

#6 Мнение от Teodora Todorova »

Колко пари им искаш? При мен всичко тръгва :)

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”