АМФИТОН 50 АС-022
-
gps
Просто трябва да ползваш кутиите ако са здрави и в добро състояние.Аз съм слагал в такива кутии говорители visaton-съответно 10"бас ,5" среда и подходящ вч,разбира се с нови филтри,полиестерна вата вътре (на мястото на "дюшеците" от памук
) а трябва да се настрои и фазоинвертора.За старите говорители-питай и ще видиш че ремонта е колкото да си купиш нови.Единствено магнитите могат да се ползват-ако искаш прати ми лично съобщение да не пълним форума!
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
gps
Лошото е че същите по големина и форма кутии направени от средностатистически дърводелец-мебелист ще излязат над 100лв двете а качеството няма да е по-добро,вероятно ще е по-лошо.Така че ако може да се пооправят кутиите от Амфитоните(май бяха към 60 литра) и с прилични говорители,ама не много скъпи защото за скъпите говорители задължително трябва да се правят нови кутии и то от специалист-и юзъра ще има нещо прилично и определено по-добро от продаваните по магазините дървета 
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Snake0ne
- чете
- Обратна връзка:
да кажа и моето виждане какво беше.Кутиите са в добро състояние само говорителите са леш.Казаха ми че ако си намеря говорители с еднакви характеристики като на амфитона мога да ползвам старите филтри.не искам да слагам китайци в тези кутии едва ли ше свирят като оригиналните.А ако тръгна да давам мн пари за маркови колони по добре да си намеря здрави амфитони едва ли ще са по скъпи от преправяне на старите
Много ми харесват как свирят тези колони и затова исках да са оригинални по възможност.Търся си и усилвател (нещо по добро)и за това малко кофти става работата с финанса.А евентуално може ли да им се намери пазар на кутиите??При положение че не мога да си намеря оригинални говорители?!?! 
- toroid
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Само кутиите ли ще продаваш и на каква цена?Snake0ne написа:да кажа и моето виждане какво беше.Кутиите са в добро състояние само говорителите са леш.Казаха ми че ако си намеря говорители с еднакви характеристики като на амфитона мога да ползвам старите филтри.не искам да слагам китайци в тези кутии едва ли ше свирят като оригиналните.А ако тръгна да давам мн пари за маркови колони по добре да си намеря здрави амфитони едва ли ще са по скъпи от преправяне на старитеМного ми харесват как свирят тези колони и затова исках да са оригинални по възможност.Търся си и усилвател (нещо по добро)и за това малко кофти става работата с финанса.А евентуално може ли да им се намери пазар на кутиите??При положение че не мога да си намеря оригинални говорители?!?!