Êàêâà ìàòåðèÿ äà èçïîëçâàì çà...

Съобщение
Автор
Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: Каква материя да използвам за...

#1 Мнение от toroid »

Янков написа:Здравейте моя въпрос е за външното оформление на тон колоните.Попадна ми един Аккорд 201 Стерео и искам да покрия пластмасовата решетка на колоните но незнам каква материя да използвам за целта.Решил съм да бъде черна.Предполагам че има някакво значение...
Махаш решетката за да не вибрира и правиш рамка от дървени летвички,която да влиза почти плътно и на нея опъваш разрязан черен чорапогащник/по избор/ и си готов,тъкмо ще прозират и говорителите.Има и друг вид плат-специално за колони-но за тези и това им е много!!!!Дори идеално!!! :D И си слушай,слушай,слушай с кеф. 8)

AdsBot [Google]

#2 Мнение от AdsBot [Google] »

Ìåðñè çà èäåÿòà,íÿìàøå äà ñå ñåòÿ çà ÷îðàïîãàùèòå,ùå íàïðàâÿ äâà-òðè ñëîÿ :)

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от toroid »

Anonymous написа:Мерси за идеята,нямаше да се сетя за чорапогащите,ще направя два-три слоя :)
Не по-вече от два!Особено ако чорапогащника е по-плътен и един е достатъчен иначе може да ограничиш някои честоти,най вече високите.

Аватар
JAVKA
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от JAVKA »

Тензух мисля че се нарича плата...попитай в някой магазин за плат
JAVKATA®

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Rumen Suvandjiev »

Синтетичен тюл.
Черен,
Продава се в някои магазини за пердета.

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от toroid »

Абе да кара с чорапогащника,тези колони не си заслужават толкова скъп лицев плат.Мога да предложа страхотен плат-98%като за оригинални,фабрични колони,със същия растер,черен,немачкаем,акустически прозрачен и т.н.но е достатъчно скъп та да се хаби за нещо,което сигурно ще е временно!Да бяха някои качествени,стабилни колони с идеален външен вид щях да му кажа от къде да си го купи но сега не е необходимо да се подлъгва и да си харчи напразно парите!

gps

#7 Мнение от gps »

Плата по магазините го знаят като "трико"-еластичен е и лесно се опъва на рамка.

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#8 Мнение от toroid »

Нямам предвид "трико",пердета,тензух,тюл и др.подобни тъкани,които доста простеят и са елементарни като материя и вид.Говоря за плат изработван специално за рамки на колони и не се използва за нищо друго.Също се опъва добре но не е толкова еластичен колкото трикото и стои много по-добре.Трикото не е толкова зърнисто като при фабричните колони и като този,за който говоря.Този плат го няма по магазините,продава се на едно единствено място и както казах е доста скъп.Но е ефектен и красив!

Bojo
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#9 Мнение от Bojo »

Тороид, кажи го това място. Ще ти бъда благодарен.

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#10 Мнение от toroid »

Bojo написа:Тороид, кажи го това място. Ще ти бъда благодарен.
Обещавам утре да отида и да взема точния адрес.Зная го къде е но не мога да кажа на коя улица и номер е,не знам как се казва.Ще проуча и ще ти пиша но да не ме псуваш после защото цената на плата мисля,че беше около 20 лв./м.Не съм купувал от преди година и половина и съм позабравил колко струваше.Но иначе е тъкан от специално поръчани нишки отговарящи на изисквания за декорат.лицеви рамки за колони.

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”