Усилвател Harman/Kardon Hk-610
-
JamoX
- чете и пита

- Обратна връзка:
Усилвател Harman/Kardon Hk-610
Продавам стерео усилвател Harman/Kardon Hk-610 , цена 170лв. София. Ето го и него: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/32/31019_063.JPG
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Приятелю,ако искаш да го продадеш,резни малко от цената и....пробвай по други форуми
Слушам съм го амп-а (мой приятел си купи от теб Yamaha CDX-490,aз бях с него тогава)....ами...за мен не свири за 170 лв.То вярно,че и JamoX не са колони де,ама...
Не искам да ти съботирам обявата,но така или иначе няма интерес като гледам,поне приеми съвет как да се оттървеш от амп-а
Поздрави!!!
Слушам съм го амп-а (мой приятел си купи от теб Yamaha CDX-490,aз бях с него тогава)....ами...за мен не свири за 170 лв.То вярно,че и JamoX не са колони де,ама...
Не искам да ти съботирам обявата,но така или иначе няма интерес като гледам,поне приеми съвет как да се оттървеш от амп-а
Поздрави!!!

-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
JamoX написа:Ами може и да те излъжа, но между 100 и 120 лева ми се върти в главата.REALSTEREO написа:Колко пари платихте за "свирещата" Ямаха?
REALSTEREO написа:Колко пари платихте за "свирещата" Ямаха?
90 лв. беше плеара
Real,кавичките как да ги разбирам?! За не дотам претенциозно ухо 490-ката си свири добре.А аз имам свиреща Yamaha