Продавам CD-Player GRUNDIG CD8400 - МОДНАТ!

Съобщение
Автор
bezobraznia

Продавам CD-Player GRUNDIG CD8400 - МОДНАТ!

#1 Мнение от bezobraznia »

Продавам CD-Player GRUNDIG CD8400.
Заменени са компоненти по пътя на сигнала със качествени.
DAC-a е Philips TDA1541А. Захранването е подобрено. Големи радиатори на стабилизаторите. Добавен мрежов АС фитър и в момента работи със стандартен трижилен кабел за компютърно захранване. Оптиката е Philips CDM 2/29. Два аналогови изхода, единият от които variable със позлатени конектори. Няма дистанционно, но има възможност за работа с такова. Анти-вибрационни рингове на крачетата. Изходът за слушалки е активен и не е прекъснат. Цвят - черен. Сериен номер: 814940. Плеърът е доста тежък :wink:
Произведен от Grundig Portugal. В ПЕРФЕКТНО състояние!

Цена 190 лева.

Снимките са със доста лошо качество, но са правени с мобилен телефон:

Изглед на предният и задния панели:
Изображение

Оптиката:
Изображение

Печатната платка на DAC-а, в оригиналното си положение:
Изображение

Изглед на платката на DAC-а демонтирана, снимана от страната на елементите:
Изображение

Въпроси или връзка с мен - тук или на лични.

Поздрави!

[edit: Player-ът има и цифров коаксиален изход]

HymerrA

#2 Мнение от HymerrA »

Плеърът е невероятен и най-вече,защото дънната платка е PHilips-ова. Абе чист Филипс и при това с най-добрия DAC за мен-1541А. Успех в продажбата.С удоволствие бих си закупил този плеър ,но вмомента нямам възможност да отделя такава сума ,а цената си е реална впредвид възможностите на тези удивителни машинки и фактът ,че ще свири още дълги ,дълги години :smt088

bezobraznia

#3 Мнение от bezobraznia »

Благодаря. Вярно, че плеърът е почти копие на Philips.
За съжаление финансите ме принуждават да се разделя с него и да не "надувам" цената за да се продаде по-бързо... :?
Според мен обявената от мен цена е реална дори без модификациите, но няма как - със тях за обявените пари,спешно се продава!

Поздрави! :)

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”