Продавам декодер Creative DDTS-100

Съобщение
Автор
didko

Продавам декодер Creative DDTS-100

#1 Мнение от didko »

Здравейте! Продавам декодер Creative DDTS-100, за повече информация вижте тук - http://www.creative.com/products/produc ... oduct=9468. На една година е, но не е използван. Състоянието му е отличнo! Най-много да му липсва някой стириопор от опаковката :lol: Нов е около 240 лева. Давам го за 200 лв за сега... Ако има нещо звънкайте на 0885 16 40 77, пишете PM или мейл на rockstar_bg@yahoo.com. (Пловдив)
Благодаря.

Svetoslav Kalqshev
има опит
има опит
Обратна връзка:

Re: Продавам декодер Creative DDTS-100

#2 Мнение от Svetoslav Kalqshev »

didko написа:Здравейте! Продавам декодер Creative DDTS-100, за повече информация вижте тук - http://www.creative.com/products/produc ... oduct=9468. На една година е, но не е използван. Състоянието му е отличнo! Най-много да му липсва някой стириопор от опаковката :lol: Нов е около 240 лева. Давам го за 200 лв за сега... Ако има нещо звънкайте на 0885 16 40 77, пишете PM или мейл на rockstar_bg@yahoo.com. (Пловдив)
Благодаря.
Много му искаш, все пак е на година! :? Ако беше по-малко, можеше да се замисля :wink:

didko

#3 Мнение от didko »

Пиши ми ПМ, може да се разберем нещо за цената. Декодера е на година, но НЕ Е ИЗПОЛЗВАН ИЗОБЩО!

tochnia

#4 Мнение от tochnia »

В момента гледам че цената му нов е 134.20 USD без ДДС.. което предполагам ще се пропусне от JMT... така че смятам че е разумно да предложиш нова цена...
Иначе сам заинтересувам.. Ако не ти се пише тук ми пиши оферта на tochnia@yahoo.com

didko

#5 Мнение от didko »

Ай да кажем че вече струва 180 ЛВ! МАКАР ЧЕ ИЗОБЩО НЕ Е ИЗПОЛЗВАН!

Svetoslav Kalqshev
има опит
има опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Svetoslav Kalqshev »

didko написа:Ай да кажем че вече струва 180 ЛВ! МАКАР ЧЕ ИЗОБЩО НЕ Е ИЗПОЛЗВАН!
Е и какво от това, че не е използван:evil: ? Тече си му гаранцията и това е!

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”