Продавам касетен дек Pioneer CT-737mkII в отлично техническо и козметично състояние. Дека е при мен от февруари месец. Сменил съм му само водещата тонролка с чисто нова.За смяната не съм свалял механиката а отпред само чрез махане на капачката.Не е ремонтиран. Ремъци, глави, електроника, механика е изправно. Главите са оригиналните. На снимките се виждат пломбите, че не са докосвани. Дека е триглав, с една тонролка, Dolby B,C HX Pro, голям дисплей в отлично състояние, нивоиндикатор с peak hold meter и 2 нива на измерване, автоматизирано отваряне на капака за касетата с мотор, намиране на песни, реален времеви брояч и брояч дължината на лентата (електронни), 3-моторна механика, калибровка: rec level-вход-изход, bias level, balance. Електроника с 2 захранвания-за цифровата и аналоговата част. Използвани са електролитни кондензатори в аудио веригата с аудио грейд. Впечатляващ звук и запис типичен за марката. Произведен в Япония. Позлатени изходи и входове (RCA, чинчове).Антивибрационно шаси тип "медна" пита.Подсветка зад касетата в жълто (backlight). Цена:100 лв. За контакти на ЛС или gsm:0883 425 193. Търсете Димитър. Намира се в гр. Монтана. Причината, която го продавам е нужда от финанси.

Изпращам с куриерска фирма "Еконт" за сметка на купувача.
реални снимки: