Продавам два захранващи мощни трансформатора

Съобщение
Автор
Аватар
radkosechko
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Продавам два захранващи мощни трансформатора

#1 Мнение от radkosechko »

Продавам два силови трансформатора, подходящи за изграждане на захранване на лампови стъпала. На мен са ми в излишък, а мисля че на някой колега ще му влезат добре в работа.

Първият трансформатор е с мощност от 300 вата, П-образни ламели, с две макари. Първична намотка на 220 волта. Изваден от стъпало 100 вата, на радиоуредба, изпълнено с 4 броя 6П3С два броя ЕСС83 и 1 брой ЕМ84.
Вторични: 2 Х 290 волта
2 Х 6.3 волта, ток 2.5 А всяка, достатъчни да захранят отоплението на 4 крайни лампи 6П3С или EL34.
1 Х 12 волта за отопление на ЕСС83.

Цена: 60 лева.

Вторият трансформатор е с пакет от Ш-образни ламели 45мм, дебелина на пакета 93 мм. Qж=41.85 кв.см. Мощност 500 вата. Изваден от радиоуредба, със стъпало 120 вата, изпълнено с 4 броя 6П3С, 3 броя 6Н8С, един брой ЕМ84, с кенотронно изправяне на три броя 5Ц4С, която е захранвал самостоятелно.
Първична намотка на 220 волта.
Вторични: 1Х 250 волта, 1 Х 190 волта
2Х5 волта, 5 А със средна точка
още 2Х5 волта, 5 А със средна точка
Горните намотки бяха използвани за отоплението на кенотрони 5Ц4С
1 Х 12 волта, 1 А

Цена на втория трансформатор: 80 лева.

И двата трансформатора са употребявани, но работещи, и запазени.

Подходящи за за изграждане както на маломощни еднотактни стъпала, така и на средномощни и мощни двутактни стъпала на базата на лампи.

При интерес, изпращам снимки на и-мейл.

Мога да изпратя до всеки град в страната с Еконт.
Пощенските разходи са за сметка на купувача.
Плащане с наложен платеж при получаване.

Пратката ще бъде добре опакована, за да пристигне до вас без повреди. На всеки трансформатор ще бъдат означени изводите на първична намотка за включване в мрежата, а при желание от страна на купувача - всички вторични намотки със съответните напрежения.

За контакти:
Тук на лични;
Мейл: radko71@abv.bg
ICQ 892 535 21
Skype name: radkosechko

Поздрави!

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”