Продавам всичко!

Съобщение
Автор
elitmaniq=ivo111213

...

#31 Мнение от elitmaniq=ivo111213 »

Еми да стара пръ4ка но за нет и 3-ки става,мисалта ми беше дали го продаваш :?:
А за колоните да те разбирам,4е ве4е си се отказал да ги продаваш :!:

Teodora Todorova

Re: ...

#32 Мнение от Teodora Todorova »

elitemania написа:Еми да стара пръ4ка но за нет и 3-ки става,мисалта ми беше дали го продаваш :?:
А за колоните да те разбирам,4е ве4е си се отказал да ги продаваш :!:
:goodman:

Нищо не продавам. Ти шегуваш ли се или не си си направил труда да прочетеш темата и за това не си зацепил, че е първоаприлска шега? :roll:

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#33 Мнение от Stefan Stefanov »

Мда, не е лесно ....

Аватар
Tokio
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#34 Мнение от Tokio »

[quote="Freestate"]
Нищо не продавам. Ти шегуваш ли се или не си си направил труда да прочетеш темата и за това не си зацепил, че е първоаприлска шега? :roll:[/quote]
То е ясно, че нищо не продаваш, но на мен "синьото хапче" много ми харесва, не би ли се разделила с него срещу една по-сериозна цифра?

gps

#35 Мнение от gps »

То "синьото хапче" можеш да го поръчаш на някой от спецовете в форума ама после и хорни ще искаш :wink: .......

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#36 Мнение от Stefan Stefanov »

[quote:9212f6a055="Tokio"][quote:9212f6a055="Freestate"]
Нищо не продавам. Ти шегуваш ли се или не си си направил труда да прочетеш темата и за това не си зацепил, че е първоаприлска шега? :roll:[/quote:9212f6a055]
То е ясно, че нищо не продаваш, но на мен "синьото хапче" много ми харесва, не би ли се разделила с него срещу една по-сериозна цифра?[/quote:9212f6a055]
Теди, сега е момента да минеш на следващото стъпало (имам пред вид лампово). ГМ70? ГУ81М? :wink: :wink:

Teodora Todorova

#37 Мнение от Teodora Todorova »

3aropka написа:
Tokio написа:
Freestate написа: Нищо не продавам. Ти шегуваш ли се или не си си направил труда да прочетеш темата и за това не си зацепил, че е първоаприлска шега? :roll:
То е ясно, че нищо не продаваш, но на мен "синьото хапче" много ми харесва, не би ли се разделила с него срещу една по-сериозна цифра?
Теди, сега е момента да минеш на следващото стъпало (имам пред вид лампово). ГМ70? ГУ81М? :wink: :wink:
Аз тоя момент от кога го замислям..... :lol:
И въпреки това хапа и хорните няма да се продават. :smt027

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”