А за колоните да те разбирам,4е ве4е си се отказал да ги продаваш
Продавам всичко!
-
elitmaniq=ivo111213
...
Еми да стара пръ4ка но за нет и 3-ки става,мисалта ми беше дали го продаваш
-
Teodora Todorova
Re: ...
elitemania написа:Еми да стара пръ4ка но за нет и 3-ки става,мисалта ми беше дали го продаваш![]()
Нищо не продавам. Ти шегуваш ли се или не си си направил труда да прочетеш темата и за това не си зацепил, че е първоаприлска шега?
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Tokio
- има известен опит

- Обратна връзка:
[quote="Freestate"]
Нищо не продавам. Ти шегуваш ли се или не си си направил труда да прочетеш темата и за това не си зацепил, че е първоаприлска шега?
[/quote]
То е ясно, че нищо не продаваш, но на мен "синьото хапче" много ми харесва, не би ли се разделила с него срещу една по-сериозна цифра?
То е ясно, че нищо не продаваш, но на мен "синьото хапче" много ми харесва, не би ли се разделила с него срещу една по-сериозна цифра?
-
gps
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
[quote:9212f6a055="Tokio"][quote:9212f6a055="Freestate"]
[/quote:9212f6a055]
То е ясно, че нищо не продаваш, но на мен "синьото хапче" много ми харесва, не би ли се разделила с него срещу една по-сериозна цифра?[/quote:9212f6a055]
Теди, сега е момента да минеш на следващото стъпало (имам пред вид лампово). ГМ70? ГУ81М?

То е ясно, че нищо не продаваш, но на мен "синьото хапче" много ми харесва, не би ли се разделила с него срещу една по-сериозна цифра?[/quote:9212f6a055]
Теди, сега е момента да минеш на следващото стъпало (имам пред вид лампово). ГМ70? ГУ81М?
-
Teodora Todorova
Аз тоя момент от кога го замислям.....3aropka написа:Теди, сега е момента да минеш на следващото стъпало (имам пред вид лампово). ГМ70? ГУ81М?Tokio написа:То е ясно, че нищо не продаваш, но на мен "синьото хапче" много ми харесва, не би ли се разделила с него срещу една по-сериозна цифра?Freestate написа: Нищо не продавам. Ти шегуваш ли се или не си си направил труда да прочетеш темата и за това не си зацепил, че е първоаприлска шега?![]()
И въпреки това хапа и хорните няма да се продават.