USB DAC PCM2706 + TDA1543

Съобщение
Автор
Nikolay_Hristov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#16 Мнение от Nikolay_Hristov »

DJ69 написа:Интересно ми е каква е разликата между TDA-то и вградения DAC на чипа?
Разликата е такава, че нямат нищо общо.. :wink:

Аватар
Momchil
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#17 Мнение от Momchil »

Късно снощи направих съпоставка между :
1. Sony CDP-227 esd 2xTDA1541a R1 ;
2. Dac - а на Ники ;

Да cd-то не е пипано въобще ( не ми остава време за него) , но DAC-a просто смачка cdp-to .
Ще е интересна борбата с еднакъв лампов предусилвател да се тестват , след като модна sony-то . :)

Ники хиляди благодарности , продължаваи все така да ни радваш!

Поздрави : Момчил

Konstantin Aleksiev
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#18 Мнение от Konstantin Aleksiev »

Купих си дакчето преди доста време но нямах възможност да го чуя. Чак сега го прослушах на гейнклончето (лм1875) и още не мога да му се наслушам и нарадвам. Може проблема да е в мен че нямам особено богат опит, но въпреки това смело мога да твърдя , че не съм чувал по-добър "компютърен" звук,а за парите си е просто безпрецедентно. Моите адмирации към Ники за изключително кадърно свършената работа.

a_panov

#19 Мнение от a_panov »

Nikolay_Hristov написа:
DJ69 написа:Интересно ми е каква е разликата между TDA-то и вградения DAC на чипа?
Разликата е такава, че нямат нищо общо.. :wink:
Аз съм от първите които се хвърли на PCM2704, даже вече не мога да намеря темата в която някой съфорумец ги продаваше! Сега "излязоха" PCM2706 даже и същия подпрян с TDA1543. Да ви призная искам да ъпгрейдвам до PCM2706 + TDA1543. Бях направо стресиран когато чух PCM2704, не можеше да става сравнение със С-Media, Realtek и SoundBlaster - с техните 2 е 4 канални решения (такива карти имах по компютрите преди 2-3 години). Отзивите за PCM2706 + TDA1543 са:
- че кърти мифки
- сваля тапети
- рине с булдозер
и други...

Щом казват че има разлика от TDA сравнено с чистото PCМ няма какво повече да коментираме!

Лека и доходоносна година...
:supz:

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”