Цена в кутийка 65лв.
Китове USB DAC с PCM2706(2707)
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
"Крейтив" нямат карта за 550 леваm3gab0y написа:Изглежда обещаващо. Ако реша да го тествам в доста професионални условия, дали ще се справи ? (става въпрос за звукозаписно студио, дали ще замести щайгата за "прослушване", снабдена с Крейтив за 550 лева)
То и да не стане, не е толкова фатално... Може да си взема такова за вкъщи

- Fenkiller
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Тествано е в професионални условия!m3gab0y написа:Изглежда обещаващо. Ако реша да го тествам в доста професионални условия, дали ще се справи ? (става въпрос за звукозаписно студио, дали ще замести щайгата за "прослушване", снабдена с Крейтив за 550 лева)
То и да не стане, не е толкова фатално... Може да си взема такова за вкъщи
Ако говорим за "CUE" мисля нямаш проблем (само забележи по ниското изходно ниво ...ако това е от значение!).
За професионално просвирване обаче има по добри карти несъмнено макар текущата да се явява един вид конкурент (особено при тази цена) на някои от тях.

Kill with power! DIY ! DIY ! DIY !
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
з
Дакът е много добър. Усеща се осезателна разлика дори при обикновени компютърни колонки и всякакви усилватели.
Стъпките на изграждане на аудио системата са:
1. AC + кабели
2 ДАК + кабели
3. Усилвател.
Стаята и мястото на слушане е четвъртият фактор и най-важният за ефективността на цялата система.
Стъпките на изграждане на аудио системата са:
1. AC + кабели
2 ДАК + кабели
3. Усилвател.
Стаята и мястото на слушане е четвъртият фактор и най-важният за ефективността на цялата система.
- Fenkiller
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Re: з
Много ми хареса как си ги степенувал компонентите по важност за звука!Nikolay Savov написа: Стъпките на изграждане на аудио системата са:
1. AC + кабели
2 ДАК + кабели
3. Усилвател.
...
Изцяло споделям!
И да добавя:Без добра АС е безпредметно да се хвърлят средства и усилия за електрониката-все едно е IMHO!!!

Kill with power! DIY ! DIY ! DIY !
Благодарности и от мен на Fenkiller!
Аз получих "вълшебната кутийка" преди 10-ина дни, но не бързах да правя коментари преди да послушам:)
Наистина Fenkiller е вложил душата си в този ДАК. Разкошен звук!
И да не забравя да спомена, че Fenkiller беше абсолютно коректен. Удоволствие е да работиш с подобен човек!
Аз получих "вълшебната кутийка" преди 10-ина дни, но не бързах да правя коментари преди да послушам:)
Наистина Fenkiller е вложил душата си в този ДАК. Разкошен звук!
И да не забравя да спомена, че Fenkiller беше абсолютно коректен. Удоволствие е да работиш с подобен човек!