ТУНЕРИ

Съобщение
Автор
Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#16 Мнение от Nanko Rusev »

Milen_Haskovo написа:В някои форуми просто може да се дава оценка с + и - за конкретния човек, точно под профила му... Нещо подобно на звездичките тука, само че там се задават от потребителите, не от админите :)
И какво общо имат симпатиите на някого, с това, дали друг е коректен търговец? :x

'Глас' за 'какви са търговците' трябва да имат само тези, извършили закупуването.

Anonymous

#17 Мнение от Anonymous »

Nanko Rusev написа:'Глас' за 'какви са търговците' трябва да имат само тези, извършили закупуването.
Точно това трябва да се направи... В data.bg форумите има една тема и един списък който от време на време се обновява...

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#18 Мнение от Nanko Rusev »

Milen_Haskovo написа:
Nanko Rusev написа:'Глас' за 'какви са търговците' трябва да имат само тези, извършили закупуването.
Точно това трябва да се направи... В data.bg форумите има една тема и един списък който от време на време се обновява...
А

Ами да де :) За това се говорише за ТЕМА, а не за система за гласуване с +- към профила :P

Аватар
warlord
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#19 Мнение от warlord »

Aз пък съм купувал плеяр от въпросния човек.
За 52лв+доставката получих почти неразличима от нова
машина с найлончета по нея, която при Орка или Райчев струва
към 150-180лв... Та аз бих добавил плюс, но може
да съм имал късмет...
If you want something done, Do It Yourself!!!

Аватар
bstbst
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#20 Мнение от bstbst »

Жалко е, че подобна тема запълва вече втора страница, но коментара е наистина наложителен!

Моето предложаение е да не се правят "черни списъци" на провинилите се :oops: , а да се открие тема в раздел продажби, в която всеки желаещ да публикува впечатленията си от стока закупена чрез форума (нека не забравяме, че "критика" не е мръсна дума), като за заглавие поставя името на продавача - за по лесен ориентир. Не би било правилно въз основа на едно мнение или случай, даден търговец да бъде отстраняван или анатемосван :wink: . Нека веки сам преценя от кой да купува...
Може да се спомене обаче, че и това не е миродавен метод, най малкото поради факта че във форума членуват личности с единствено финансови интереси (някой от тях дори не се признават за търговци - просто те винаги продават нещо от "личната си колекция" или "на някой приятел" :lol:) а когато става дума за пари някой хора са доста изобритателни...

Ако предложението ми се приеме от модераторите, аз ще съм всред първите, публикували мнения...!

Поздрави!

orca
Търговец
Търговец

#21 Мнение от orca »

Здравейте всички, позволявам си да се намеся, аз съм търговец и съм в този бранш от 1995г./ просто работя хобито си/ мисля че клиента не бива да бъде лъган и омайван, дай му повече информация пък той има право да прецени сам дали го устройва.
Така че гледайте внимателно и разпитвайте!

Аватар
s_vasilev
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

#22 Мнение от s_vasilev »

Здравейте! И аз ще си позволя да напиша мнение по въпроса. Купил съм доста неща от EBAY.DE и смея да дам мнение, че и там нещата не са розови. Случвало ми се е немеца да пише - ВСИЧКО РАБОТИ, а като го получа да липсват части от механиката и доста други неприятни неща. Все пак това не е НЕУПОТРЕБЯВАНА ВЕЩ! Следващото, което много ме впечатлява при обявите тук (чак и аз почнах да го употребявам, явно е заразно), надписа - НЕ Е РЕМОНТИРАНО! Ами аз не вярвам всичката продавана техника тук, а и в другите форуми, да е проверявяна по този критерий - това отнема доста време и знания. Може би, в магазините за употребявана техника да има такава практика, но в малко по горен пост пишеше, че цената на закупен плеар е два-три пъти по-ниска от тяхната. И пак се стига до извода - МАЛКО ПАРИ, МАЛКО РАДОСТ! Истината е проста - хубавите неща са скъпи, и никой не се разделя с тях за без пари!

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#23 Мнение от Ivan Rachev »

s_vasilev написа:Здравейте! И аз ще си позволя да напиша мнение по въпроса. Купил съм доста неща от EBAY.DE и смея да дам мнение, че и там нещата не са розови. Случвало ми се е немеца да пише - ВСИЧКО РАБОТИ, а като го получа да липсват части от механиката и доста други неприятни неща. Все пак това не е НЕУПОТРЕБЯВАНА ВЕЩ! Следващото, което много ме впечатлява при обявите тук (чак и аз почнах да го употребявам, явно е заразно), надписа - НЕ Е РЕМОНТИРАНО! Ами аз не вярвам всичката продавана техника тук, а и в другите форуми, да е проверявяна по този критерий - това отнема доста време и знания. Може би, в магазините за употребявана техника да има такава практика, но в малко по горен пост пишеше, че цената на закупен плеар е два-три пъти по-ниска от тяхната. И пак се стига до извода - МАЛКО ПАРИ, МАЛКО РАДОСТ! Истината е проста - хубавите неща са скъпи, и никой не се разделя с тях за без пари!
:) EBAY = Битак , на битаците нещата никога не са розови .
Израза Не е ремонтирано , и особено Не е модвано - се родиха заради "майстори" като чесновия джентълмен Лозев-админ в подфорумат ни за начинаещи - www.bgaudioclub.org ...май ше трябва пак да извадя тема как модва селяндура :)
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”