изработени са със сребърна жичка от много скъп интерконектен сребърен кабел.
неочаквано за мен тези предпазители шокиращо подобриха звука на системата ми, а в последствие се представиха аналогично и на още две системи на мои приятели и поради тази причина ги предлагам на всеки ако желае да ги пробва.
ако мога да сравня ефекта е че все едно са сменени интерконектите с много по-качествени. тъй като жичката има много ясно изразена посока на всеки предпазител е обозначено с маркер откъде трябва да се подаде фазата.
самата жичка е запоена за капачките на предпазителя със сребърен припой и издържа на малко над 6А, затова и на самите капачки е маркирано 6А.
вероятно скоро ще може да се изработят предпазители и на 4А, но засега предлагам само от 6А.
за някой тези 6А са много , за други са малко , но аз на моя усилвател, цдплеар, лампова RIAA и на електростатичните ми тонколони съм сложил такива предпазители и съм адски доволен.
предпазителите се предлагат на единична цена от 30лв (нищожна в сравнение с ефекта, който предизвиква)
при покупка на 2 бр. цената е по 27.5 за 1бр., а при покупка на 3бр. единичната цена е 25лв. за 4бр. единичната цена се редуцира до 20лв за бр.
при покупка на 5бр......... е нека и за другите да остане нещо
както при всяка интервенция по системата е необходимо време да се наработи, така и с предпазителя е нужно известно време да покаже пълните си способности, макар че още при началното си влагане в правилната посока ефекта е ясно чуваем.
предлагам на всички желаещи този сравнително евтин начин за подобрение(под 35лв заедно с куриерските услуги), но ако някой в рамките на 7 дни от покупката не усети такова или не е доволен от резултата ще му възстановя сумата ако ми върне предпазителя в състоянието в което го е получил(естествено куриерските разходи са за негова сметка)
предпазителите се намират в Стара Загора, но изпращам като пощенска пратка до всички офиси на Еконт.
продавам DIY сребърни предпазители
- apm
- има известен опит
- Обратна връзка:
Re: продавам DIY сребърни предпазители
Наясно съм, че покупката на подобна стока може да накара някои от Вас да се почувстват смутени - гарантирам абсолютна дискретност и запазване на пълна анонимност