Здравейте, мой приятел ме помоли да пусна от негово име тази обява. Ето какво ми е писал:
Поради непопулярни житейски обстоятелства, а именно нежелана емиграция, продавам CD колекция.Дисковете са матрични (11 броя CD-R с обложки), просвирвани по един до 3 пъти, някои непускани, състояние КАТО НОВИ, около160-170 броя са българско производство, болшинството от останалите са руски, като не малък брой са англииски, американски и немски.
Продават се САМО ЗАЕДНО, като колекция.
Предвид факта, че бройката не е малка, според мен разумно е цената да се договаря....
Извън колекцията ПОДАРЯВАМ около 70-80 бр. дискове, които не са все още описани....
Тел. 0889030699
По същата причина продавам и колекция от грамофонни плочи. 65-70 % от тях са в отлично състояние, част от тях и машинно измити, има не малка бройка заводски запечатани, около 20-25 % са в много добро състояние,но с визуални проблеми по обложките (от малки до средни) и около5-7% са в компромисно състояние и по винила и по обложките...........
Отворен съм на разумни отстъпки заради относително голямото количество, но тях също продавам САМО ЗАЕДНО, КАТО КОЛЕКЦИЯ.
Допълнително ПОДАРЯВАМ към 250 все още неописани плочи, 90% от тях класическа музика и около 10 % джаз и етно.Не малка част от плочите са с оригинални автографи.
Съжалявам, че не съм готов с по прецизна информация, която с удоволствие ще давам в движение.......Тъй като описанието е в ексел и не мога да го кача в обявата -
Подробно описание на колекцията можете да получите на мейл: vmihailoff2001@yahoo.com
Продавам колекции от плочи и дискове
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Продавам колекции от плочи и дискове
Audio Inovations Classic25, QUAD ESL63, QUAD44. LUXMAN/MICRO SEIKI, AUDIO NOTE TUBE CD, NAKAMICHI DRAGON, ELKASET EL7, REEL TECHNICS 1506
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Продавам колекции от плочи и дискове
Цената е задължителна! Иначе - има други сайтове за продажба.
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Re: Продавам колекции от плочи и дискове
Цена за бърза продажба на 1140 диска - 5200.00 лв.
Цена за бърза продажба на 911 винила - 14500.00 лв.
Допълнителните бройки остават като бонус.
Цена за бърза продажба на 911 винила - 14500.00 лв.
Допълнителните бройки остават като бонус.
Audio Inovations Classic25, QUAD ESL63, QUAD44. LUXMAN/MICRO SEIKI, AUDIO NOTE TUBE CD, NAKAMICHI DRAGON, ELKASET EL7, REEL TECHNICS 1506