Продавам крайно стъпало NAD

Съобщение
Автор
reader63
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

Продавам крайно стъпало NAD

#1 Мнение от reader63 »

Продавам висококачествено крайно стъпало NAD 2150. 2 х 50 Вата RMS/8 Ома. Стъпалото е в перфектно състояние, както технически, така и външно - като ново е. Купувано е от България /Кореком/, от първи собственик е /мой приятел/, не е ремонтирано, модифицирано и дори отваряно. Много динамичен и детайлен звук.
Допълнителна информация:тук,тук и тук

Реални снимки:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Цена: 250 лв.

Тел.: 0889 56 66 56; 0878 99 34 44 или на ЛС.

reader63
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

#2 Мнение от reader63 »

Нова цена за NAD 2150 -230 лв.

reader63
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

#3 Мнение от reader63 »

Нова и последна цена за NAD 2150 -200 лв.

Damyan

#4 Мнение от Damyan »

150 Евро са 2 бр в E-Bay !!!! :D

reader63
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

#5 Мнение от reader63 »

Чудесно, успех с покупката им тогава, само дето не виждам какво общо има това с конкретната тема.
В E-Bay има всякакви цени, но и една малка подробност - далеч не всички пращат до България, а и ако пращат със сигурност не е безплатно :) .

Аватар
plamenvasilev
чете
Обратна връзка:

#6 Мнение от plamenvasilev »

Иска да каже човека че при такава цена най-вероятно усилвателчето ще си остане вечно твое. Все пак само крайно стъпало е това, а за не много повече пари се купува нов усилвател от подобен клас (с гаранция и т.н.).
Но разбира се не е коректно да се коментират тези неща в темата - всеки си има глава и може да си прецени какво точно му трябва.

Иначе много симпатично изглежда :)

nadbest
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от nadbest »

Иска да каже човека че при такава цена най-вероятно усилвателчето ще си остане вечно твое. Все пак само крайно стъпало е това, а за не много повече пари се купува нов усилвател от подобен клас (с гаранция и т.н.).
Много ми е любопитно какво ще си купиш ново и с гаранция за тия пари, че и от подобен клас на въпросния NAD? Чувал ли си го как свири? Защо изказваш мнение за цената му, след като нямаш намерение да го купуваш? Извинявам се за офтопика, но се дразня от тази българска черта да се правят подобни забележки в тема "продавам". Продавача обявява цена, която смята за добра, купувача преценява дали си струва да дава такива пари. Всеки е в правото си да иска това, което смята за разумно и никой не е длъжен да му го купува, ако цената не му харесва.
СРЕДСТВАТА НЕ БИВА ДА ОТСТЪПВАТ ПО ЛУДОСТ НА ЗАМИСЪЛА.
Шекспир, Луи XIV

Аватар
plamenvasilev
чете
Обратна връзка:

#8 Мнение от plamenvasilev »

nadbest написа: Продавача обявява цена, която смята за добра, купувача преценява дали си струва да дава такива пари. Всеки е в правото си да иска това, което смята за разумно и никой не е длъжен да му го купува, ако цената не му харесва.
Напълно подкрепям това.
Но просто vladosub и reader63 почнаха такава дискусия и при това положение не виждам защо да не си кажа и аз мнението 8)
Нещо което и ти направи, в случая...

nadbest
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#9 Мнение от nadbest »

Но просто vladosub и reader63 почнаха такава дискусия и при това положение не виждам защо да не си кажа и аз мнението Cool
Нещо което и ти направи, в случая...
Направих го, защото никак не съм съгласен с твоя извод за непродаваемото стъпало и за новите такива :wink:
СРЕДСТВАТА НЕ БИВА ДА ОТСТЪПВАТ ПО ЛУДОСТ НА ЗАМИСЪЛА.
Шекспир, Луи XIV

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#11 Мнение от toroid »

hinotori2772 написа:Иска да каже човека че при такава цена най-вероятно усилвателчето ще си остане вечно твое. Все пак само крайно стъпало е това, а за не много повече пари се купува нов усилвател от подобен клас (с гаранция и т.н.).
Но разбира се не е коректно да се коментират тези неща в темата - всеки си има глава и може да си прецени какво точно му трябва.

Иначе много симпатично изглежда :)
Не е ясно, ясно ли ти е,че стъпалата/само/са на доста по-високо ниво от "целите"усилватели!Какво искаш да кажеш с това,че е "все пак само стъпало"?!?!?Явно не ти е известно,че има стъпъла/само/дето струват пъти повече от един качествен "пълен"усилвател!!!А "такава"цена за това стъпало наистина не е реална защото то струва значително повече!!!И който мисли,че ще вземе подобно нещо в такова състояние и с гарантирано качество за някакви си 100-тина лева направо си няма понятие от съотношение цени/качество и въобще от марки и модели!!!Призовавам НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ и незапознати по отношение на марки,модели,качество и цени да не спамят излишно още повече,че не се канят въобще да купуват а само набират точки по този начин!!!Благодаря!И се извинявам за поясненията дето не се стърпях да направя на несправедливо коментиращите!
Последно промяна от toroid на Съб Дек 06, 2008 8:14 pm, променено общо 1 път.

Аватар
plamenvasilev
чете
Обратна връзка:

#12 Мнение от plamenvasilev »

Да, да, съгласих се вече че не е тук мястото да се обсъждат качествата на техниката. Но се надявам продавача да не се сърди, тъй като все пак му повдигаме темата :)

Това не съм го писал аз.Също и по горните мнения.Регистрацията ми е от Сря Юли 08, 2009 6:48 am
Последно промяна от plamenvasilev на Пон Май 16, 2011 1:46 pm, променено общо 1 път.

reader63
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

#13 Мнение от reader63 »

NAD 2150 - продаден.

Аватар
plamenvasilev
чете
Обратна връзка:

Re: Продавам крайно стъпало NAD

#14 Мнение от plamenvasilev »

Това не съм го писал аз.Също и по горните мнения.Регистрацията ми е от Сря Юли 08, 2009 6:48 am
http://www.vasilevmusic.dir.bg" onclick="window.open(this.href);return false;

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”