Разликите:
1. Въглеродослойни резистори "PANASONIC ECG" по цялата схема
2. Кондензатор "ELNA SILMIC II" 47uF/35V в сигналния път
3. Входен кондензатор "RIFA MMK"
4. Местна филтрация с любимите ми "PANASONIC" от върховата серия FM , която има 2-3 пъти по-ниско ESR от прословутата серия FC
За това малко бижу съм подготвил и съответното захранване с електролити "PANASONIC AUDIO" :

Звукът е на очакваното високо ниво. Специално този модел ми направи впечатление с изключителното внимание , с което възпроизвежда микродетайла на звуковата картина. Не позволява да се загуби нито един елемент дори и от най-тихите пасажи. Това се дължи в голяма степен и на ползването на аудио-грейд кондензатори в главната филтрация. Отделно от това, японските резистори от въглероден тип на Панасоник, придават едно спокойствие и мекота на звученето, като тушират в голяма степен вродената полупроводникова агресивност в звуковата картина на чипа ЛМ1875. Казано с други думи-получи се нещо към което се стремя през цялото време-да придам възможно най-голяма "ламповост" на звученето, доколкото позволява схема с полупроводници. Китчето е ориентирано главно към запалени аудиофили, които биха го оценили най-добре в звуково отношение.
Цени:
1.Стъпала 19лв/канал
2.Захранване 20лв
3.Целият кит /захранване+двете стъпала/ 55лв/к-т
За контакти и въпроси-ЛС или 0899825933-инж. Ивелин Йовчев