Сглобени и тествани стъпала GAINCLONE ver. EVO II

Съобщение
Автор
rubbish
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Сглобени и тествани стъпала GAINCLONE ver. EVO II

#1 Мнение от rubbish »

Представям на вашето внимание един уникален чифт сглобени и тествани крайни стъпала GAINCLONE. Както се вижда от снимката , разликите са основно в компонентната база , която съм избрал за този модел. Ползвани са оригинални чипове LM1875 , доставени директно от Германия. Входният кондензатор е заменен с по-класния RIFA MMK. Кондензаторът в обратната връзка вече е BLACK GATE Std. В изходното Бушеро съм поставил класен кондензатор на немската фирма ERO MKP. Всички ползвани резистори са 0,5W Carbon Composition made in USA , а този в Бушерото е TYCO ELECTRONIC made in Japan. Местната филтрация е поверена на ELNA SILMIC II. Естествено всико това рефлектира върху звученето на усилвателя по недвусмислен начин. Тази версия е предназначена специално за запалени аудиофили. Цената й е двойно по-висока от стандартната версия , но крайния резултат в звук оправдава многократно вложението. Стъпалата са сглобени и тествани продължително време лично от мен. Налични са само две стъпала , поръчват се само комплект. Цената е за канал.

Изображение

Стъпалата се намират при мен във Варна. Могат да се закупят директно от място или с куриери Еконт и наложен платеж за сметка на купувача. Цената е 27,52лв/канал. За заявки и въпроси телефона е 0899825933 - инж. Ивелин Йовчев или на ЛС.

rubbish
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#2 Мнение от rubbish »

Стъпалата за сега са запазени за Konstantin Aleksiev. Ще пиша пак , ако се продадат или сделката с него не се получи и останат в продажба.

rubbish
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#3 Мнение от rubbish »

Продадени !

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”