Картата е ползвана от мен. Пълен комплект. Няма гаранция (а за какво ли й трябва).
Намирам се във Варна. За други градове - куриер.
За връзка:
ICQ 329743794
телефон 08788 27677

http://www.m-audio.com/products/en_us/A ... -main.html
Смесването на български език с английски думи не може да прикрие недостатъчната подготовка в писмеността. Чуждият език също има граматика, която трябва да се спазва, за да не ставаме за посмесище във форумите.menemeto написа:![]()
![]()
При всичко, което съм прочел за тази карта просто се чудя,? защо още не са я взели на тази цена. Май на? никой не търси добра саунд карта this? days .
Boris Antipov написа:Смесването на български език с английски думи не може да прикрие недостатъчната подготовка в писмеността. Чуждият език също има граматика, която трябва да се спазва, за да не ставаме за посмесище във форумите.menemeto написа:![]()
![]()
При всичко, което съм прочел за тази карта просто се чудя,? защо още не са я взели на тази цена. Май на? никой не търси добра саунд карта this? days .
Извинявам се на автора за мнението извън темата, но винаги съм се дразнил много от постове, като цитирания по-горе. Научете добре родния си език, след това покорявайте и други.
Успех с продажбата!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта