Тонколоните са от последния модел, които се продаваха в Кореком. Цената е 500 лева за комплекта. Снимки има тук: http://tokio-bg.com/product_info.php?products_id=208
За справка на лични или на 0887/539999, Слави
Продавам тонколони Cervin Wega CH-203
- toroid
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Каквито и да са се не става!Винаги има разлика от оригиналните,пробвал съм многократно и с какво ли не/дори и с тия дето са от гумиран плат и се правят в техническия-бивш МЕИ-конкретно за даден говорител/.Оставяш най-запазения в оригинален вид а на другия говорител сменяш гофрите,прослушваш и установяваш постоянни и различни разлики.Просто няма спасение и от ориджнала по-убаво нема!

- Tokio
- има известен опит
- Обратна връзка:
Re: Продавам тонколони Cervin Wega CH-203
Да, сменяни са защото оригиналните се разпаднаха, както става с всички колони от този модел. В момента говорителите са с много меки порести гофри. Аз лично не намирам разлика в звученето, но не претендирам да съм чак толкова запален меломан. Няма пренавивани говорители, всичко е оригинално, освен въпросните гофри. Купувани са от Кореком за по 220 долара бройката когато левовете бяха скъпи и долара беше 3 лева. Моето лично мнение е, че това са едни наистина добри колони, каквито в момента не могат да се намерят по магазините, или поне не и на близка до тази цена.mit_nik написа:Здравейте, сменяни би са гофрите на басовите говорители и с какви?