Продавам Cd-та и Плочи

Съобщение
Автор
Аватар
Roojo
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

#16 Мнение от Roojo »

За всички които евентуално смятат да купуват.!!!
Човекът е изключително некоректен - продаде ми плочите като ме уверяваше ,че са в много добро състояние - ненадраскани и някои даже не пускани.
След като ги получих се оказа ,че са в толкова окаяно състояние - мръсни, надраскани с разпокъсани и лепени опаковки.
Внимавайте когато купувате дисковете от него - искайте снимка - да не излезе като с плочите.

Росен.

Аватар
fatak
чете
Обратна връзка:

#17 Мнение от fatak »

Отказвам се от заявените плочи и дискове,защото вярвам на колегата, а и съм патил достатъчно. Все пак си мисля , че е грехота да не се спомене състоянието и да се лъже за подобни неща , предвид , че повечето хора тук държат на качеството!
Shame on you!

tztztztz

За Всички Отворени и за Габрово!!!

#18 Мнение от tztztztz »

За Всички Отворени и за Габрово!!!

Само ще кажа,че голям процент от плочите изобщто не са пускани!

Плоча по 2 лв в България НЯМА !!!

Който иска да си взима,който иска да си сваля мп3-ки!!!

Всеки,който си взима ме вижда и сам се уверява за какво става въпрос!

Хлябът в Българя е вече 1лв.

Никой не е насилван!

А на човекът от Габрово ще кажа,че заради него съм дал 20лв.за бензин за да отида да ги взема понеже не бяха в София,следобед заради него запалих колата и отидох понеже беше 1-вият и от уважение го направихма имаше доста хора,които както виждам са заслужавали плочите много повече!

Много моля модератора да изстрие темата защтото е много по-добре да не продам и един компакт диск,отколкото да чета от човек,който ме нарече селски тарикат че съм бил НЕКОРЕКТЕН!!!

МОЛЯ МОДЕРАТОРА ДА ИЗСТРИЕ ТЕМАТА!!!

Благодаря на хората,които си взеха дискове ЛИЧНО ОТ МЕН и бяха очаровани от "некоректността ми" !

Аватар
Roojo
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

#20 Мнение от Roojo »

Добре.
Ето и от мен снимки на "голям процент от непусканите плочи".

Изображение
Изображение
Изображение

jazzizm - на каква цена се продават плочи в България не решаваш ти - а се определя от пазара - предлагането и търсенето на стоката.
За това ,че си дал 20 лв за бензин до Ботевград - ами вземи си по икономична кола :wink:

А ,че си селски тарикат - при това казах "евтин" :x - си личи и от снимките. Какво мислиш - като снимаш дисковете отгоре и хората ще добият представа за състоянието им.

Жалко е, че не си разбрал нещо много важно - а то е: За всичко на този свят се плаща - рано или късно, по един или по друг начин.

Росен.

Sir

#21 Мнение от Sir »

Хе-хе, не мога да повярвам, че човек, който си купува плочи, може да се учуди от състоянието на опаковките им :) Аз точно по тази причина не си поръчах - голяма част от заглавията бяха комерсиални и следователно - слушани до огъване, според мен. Ама като гледам тия снимки май сбърках - по опаковките има действително още какво да се желае, ама плочите направо лъскат, така добре изглеждат. Който е от София сигурно знае уличката между Александър Невски и ул. Раковски - там може да се намерят големи попадения. Да ви кажа, онзи ден се опитаха да ми пробутат плоча на Шаде в доста по-лошо състояние за 10лв....
А на Росен да кажа - човек, от небето ли падаш - като си така капризен искай си предварително снимка на това, което купуваш втора ръка. Тия плочи отдавна не излизат вече от заводите и само от стоене могат да станат на къдрици, макар че случая очевидно не е такъв :lol:

Sir

#22 Мнение от Sir »

А, да. Забравих да спомена.
Относно тарикатщината, която се споменаваше и от двамата по-горе:
в списъка имаше близо 50 плочи, а тук се виждат снимки само на десетина - другите не са достойни за фотографиране ли? :roll:

Аватар
Roojo
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

#23 Мнение от Roojo »

Sir - не става дума за капризи.
Става дума за това ,че преди да се разберем за тези плочи пет пъти попитах човека в какво състояние са и той ме увери ,че са в много добро и даже имало от тях не пускани. Плочите бяха в Ботевград и нямаше как да се снимат - разбрахме се като ги вземе тогава да се доуточним. Но той ги е взел същия ден и се обади ,че ще ги изпрати.Това е.
И не говорим тук за това колко струват тези плочи - говорим за некоректно описване на стока.
Аз не искам плочи с такъв мърляв вид и в такова състояние. На теб ти изглеждат добре - но ако ги чуеш как пукат и пращят - друго ще говориш.
А за другите плочи - които не са снимани - мислиш ли ,че става да сложа тук още 15-20 снимки. И ти да не би да си адвокат на продавача :wink:
Росен.

D.Kolev

#24 Мнение от D.Kolev »

jazzizm èëè ñèð :lol: , íå áåøå íóæíî äà ñè ïðàâèø 2-ðà ðåãèñòðàöèÿ àéïè-òî òè ñå âèæäà.
çàêëþ÷âàì òåìàòà è âñåêè äà êóïóâà ïî ñâîÿ ïðåöåíêà.
íå âèæäàì êàê ìîæåòå äà ñå ðàçáåðåòå ïðè ñâúðøåí ôàêò.

Заключено

Обратно към “ПРОДАЖБИ”