DIY SE 2x6С4С 2х3 вт.
-
Nikola Nikolov
DIY SE 2x6С4С 2х3 вт.
http://new.photos.yahoo.com/nikolaganch ... 5960165/16
Достъпни са довършителни работи по финиша и конекторите, в зависимост
от кабелите.
Лампите не се нуждаят от реклама! На вход забележително звучащите
6Э8С. Магичбско око с ЕМ84.
Цена 600 лв.
Достъпни са довършителни работи по финиша и конекторите, в зависимост
от кабелите.
Лампите не се нуждаят от реклама! На вход забележително звучащите
6Э8С. Магичбско око с ЕМ84.
Цена 600 лв.
-
Nikola Nikolov
-
Nikola Nikolov
Усът е правен за около 1 година, пробвани са 4 вида изх трафове
със сечение от 8 до 11 кв.см., във входа СРПП са пробвани лампи 6Н9С,
6Н8С, 6Н1П, 6Н2П, ЕСС85. 6С4С са донесени мачвани от Русия и
са с черни аноди, нови са! Пробвани са с токове от 45 - 60 ма, работят
в момента на 52 ма. Има разделно включване на захранванията,поради
особенността на директно отопляемите изх. лампи. Мрежовият траф
е един, обща е само високоволтовата намотка.
Покривчето-параванче е правено за 2 дена, но е сменяемо, врътките се
сменят по вкус
Усът е демонстриран на срещата в С.Загора и няма да казвам какви са
коментариите. Свири там с великолепните Джамота на DAY, организатор
на срещата донесените няколковида озв. тела от участници, хорни
с ФРС 1... не помня и с Етерите в затворен обем/най-дълго слушани/.
със сечение от 8 до 11 кв.см., във входа СРПП са пробвани лампи 6Н9С,
6Н8С, 6Н1П, 6Н2П, ЕСС85. 6С4С са донесени мачвани от Русия и
са с черни аноди, нови са! Пробвани са с токове от 45 - 60 ма, работят
в момента на 52 ма. Има разделно включване на захранванията,поради
особенността на директно отопляемите изх. лампи. Мрежовият траф
е един, обща е само високоволтовата намотка.
Покривчето-параванче е правено за 2 дена, но е сменяемо, врътките се
сменят по вкус
Усът е демонстриран на срещата в С.Загора и няма да казвам какви са
коментариите. Свири там с великолепните Джамота на DAY, организатор
на срещата донесените няколковида озв. тела от участници, хорни
с ФРС 1... не помня и с Етерите в затворен обем/най-дълго слушани/.
Последно промяна от Nikola Nikolov на Съб Апр 07, 2007 9:39 pm, променено общо 1 път.
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Nikola Nikolov
-
Nikola Nikolov
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Nikola Nikolov
- Lozanov
- има опит

- Обратна връзка:
Рачев, съжалявам че спамя по темата на Никола, но имам една молба. Остави постовете на Yassen без да ги триеш за да е видно какво трябва да е отношението към мислене като неговото. Факта че от определени събития са минали 70 години не ги прави по лицеприятни.Ivan Rachev написа:Yassen написа:Има нещо вярно, имам родствена връзка с Германия.Ivan Rachev написа:Yassen ти някакаво нацистче ли се падаш ?ей тъпанар неук , като се сетиш колко кофти нещо е нацизма може да се пробваш пак при нас
Знаеш, че пиша рядко, но този път не се сдържах.
Никола извинение и към теб за спама.
ПП Yassen, сега прочетох последният ти пост. Не се интелесувам чий форум ще бутнеш. Иван ти зададе въпрос и ти му отговори утвърдително, ако си се объркал имай силите да се извиниш, ако не си се объркал имаш проблем с възпитанието ти и наличната информация по някои исторически въпроси.
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
...Yassen написа:ти кой ще обиждаш бе??!?!?Ivan Rachev написа:Yassen написа: Има нещо вярно, имам родствена връзка с Германия.ей тъпанар неук , като се сетиш колко кофти нещо е нацизма може да се пробваш пак при нас
-
Nikola Nikolov
С прискърбие мога да съобщя, че усилвателят вече не е моя собственост...Замина днес за Пазарджик....
Истински аудиофил, домъкна хорните си и плеера чак дотук /правени майсторски
от ORTO/. Комбинацията 6С4С с хорни и модван плеер се оказа много вярно свиреща!!! Човекът след като ги чу, се отказа да слуша другите
ми усове, решен,че това ще е!
Ще има преработка на външния вид....жалко, че може би/!/ няма
да го видя ....
Моля, темата да не бъде трита още 2-3 дни, за да може човекът да си каже мнението /отрицателно или положително/ след слушане на негова територия и негови носители.
Истински аудиофил, домъкна хорните си и плеера чак дотук /правени майсторски
от ORTO/. Комбинацията 6С4С с хорни и модван плеер се оказа много вярно свиреща!!! Човекът след като ги чу, се отказа да слуша другите
ми усове, решен,че това ще е!
Ще има преработка на външния вид....жалко, че може би/!/ няма
да го видя ....
Моля, темата да не бъде трита още 2-3 дни, за да може човекът да си каже мнението /отрицателно или положително/ след слушане на негова територия и негови носители.
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Aseas_Roa написа:Значи аз си слушам каквато музика ми харесва. Сори Стефане, не ме кефи джаз, кефи ме сръбска музика. Особено обичам старите парчета от края на 80-тте и 90-тте. .
Aseas_Roa написа:като човек който има от евтините джамки (350 лв) мога да кажа че съм доволен. Не съм се разочаровал след като ги чух. Даже и в техномаркета ми ги пускаха, на място.... Да ги отвориш, най-много да ги съсипеш и такива каквито са, а тогава няма да има и кой да ти ги купи
Aseas_Roa написа: Аз ползвам Winamp. Освен че ми е най-удобен, свикнал съм с него, не го пускам без едно плъгинче, което страшно ме очарова:
Enhancer.. да. - това прави звука да свири 2 пъти по-силно от колкото е нормално, и без това да затормозява системата . Давал съм го на няколко скептично настроени към плъгините френдове (какъвто съм и аз btw), и реакциите са им били същите -
Aseas_Roa написа:Навит съм да сглобя нещо подобно. Интересно ми е обаче, какво ще стане ако тая така зейнала уста вземе че се припокрие с нещо. До толкова, че да не се вижда, но да не пречи. Да прилича на нормална колона. Тепърва се запознавам с този вид конструкция на озвучителни тела, но единственото нещо което не ми харесва е вида им. Наистина... грубовато ми се вижда. ?
Aseas_Roa написа:И аз съм от тези дето обичаме нещо да ни лумка здраво и високите да режат ушите... въпрос на вкус.
?
Aseas_Roa написа:Може би ще се намери някоя добра колона и subwoofer в Technopolis или Technomarket. Аз такива имам. .
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Засега ще я заключа.Nikola Nikolov написа:Моля, темата да не бъде трита още 2-3 дни, за да може човекът да си каже мнението /отрицателно или положително/ след слушане на негова територия и негови носители.
Честито на новия собственик!
Ако иска да напише някакъв коментар, нека той или ти да ми драснете едно ЛС и ще му я отключа.