Продавам CD Player Sony CDP-M69+усилвател NAD3020A на части.

Съобщение
Автор
HymerrA

Продавам CD Player Sony CDP-M69+усилвател NAD3020A на части.

#1 Мнение от HymerrA »

Сонито ,модел CDP-M69 е с два DAC-а PCM56(by 88 Japan).Не е ремонтирано.Оптиката и всичко по него е абсолютно оригинално.Чете перфектно както оригинални,така и пиратски (презаписвани) дискове без значение колко са надраскани.Както ще видите и на снимките е 18 BIT Digital audio converter.В DIYaudio.com имаше сравнителна статия с разни филипсови дакове и излезна ,че този ги яде на поразия.Свири меко, естествено ,без да пресилва нереално нито ниските,нито високите честоти,което е характерно за мършавите френски сонита.Има опция с един реклокер от лозеф,два трафа за галванично разделяне и 4 лампи да претендира за high-end,ако се сменят и кондензаторите.Подарявам към него и трафче за аудио цели 2х5 Волта за захранване на даковете отделно,както и 4 цокъла с фуний за ЕСС81,с който има идеална схема(влиза в комплекта)за аналоговия изход директно от дака.Цената включва и дистанционно,а тя е 90 лева.
Изображение
Изображение

New Acoustic Dimension предполагам всички ги знаят тук.Усилвателчето модел 3020А е взимано с цел да бъде реставрирано,но се отказах. Продава се пълен комплект от оригиналните части+кутията,която иска малко козметика+трафа.Изобщо всчико ,което е имало на излизане от завода по него,заедно със записките ми при разглобяването ,както и 4 различни схематични мануала за него,достатъчни не само да подмените каквото не ви харесва,но и да го моднете до чист 3020.
Единственият проблем бяха крайните 2Н-ки,каквито давам. От вас се иска да го сглобите.Усилвателя си е жива класика-2х35 Вата на 8 ома+ Power Meter и всичко това само на основата на 2N3055.Кондензаторите са Nichicon.Имайки впредвид цената на сглобен такъв от 250 лева и нагоре,този го давам да си го стегнете за 70 лева.
Изображение
Изображение

За конретни оферти и коментари на ПМ и телефон : 0886971491- Григор. [/url][/b]
Последно промяна от HymerrA на Съб Окт 21, 2006 1:10 pm, променено общо 1 път.

HymerrA

#2 Мнение от HymerrA »

Плеъра за момента го пазя за Bojo.
Ako някой иска усилвателя за да си го сглоби и издокара,нека ми звънне или пише на ПМ конкретна цена,която би заплатил,защото нямам полза да стои разсглобен и да мълчи :) Т.Е. : Разпродажба :wink:

HymerrA

#3 Мнение от HymerrA »

Приемам всякакви оферти за усилвателя.С няколко часа работа ще свирне ,но на мен ентусиазмът ми вече се поизпари.Предпочитам да си слушам наличното.Имам си пелър,хорни и лампов амп-друго не ми трябва за момента.Мисля че за около 40-50 лева отгоре ампът ще изглежда и работи като чисто нов.Комплекта е:кутия,PCB,всички елементи (като 1/3 са свалени и описани,така че да се сложат обратно,оригиналният траф,копчетата,потенциометрите и т.н+manual с пълни схеми. :)

D.Kolev

#4 Мнение от D.Kolev »

ùðàêíè åäíà ñíèìêà íà ëèöåâèÿ ïàíåë îòáëèçî :wink:

HymerrA

#5 Мнение от HymerrA »

Ампчето е запазено за bojidar111,а плеъра заминава при Bojo :)

bojidar111
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

NAD

#6 Мнение от bojidar111 »

получих усилвателя но много се изненадах като го отворих го нямаше лицевия панел а ти изришно повтараш няколко пъти в постовете си че усилвателя е пълен комплек.

Аватар
horacii
има опит
има опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от horacii »

ЦД плеара продаден ли е ?

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”