Продавам два нискочестотни високоговорителя

Съобщение
Автор
EXTREMISTA

Продавам два нискочестотни високоговорителя

#1 Мнение от EXTREMISTA »

Говорителите са Благоевградски модел ВКН 10270-11
Паспортна мощност 80W
Номинален импеданс 4Ω
Резонансна честота 40 Hz
Характеристична чувствителност в обхвата 100-4000 Hz 88db
Номинален честотен обхват 40-5000 Hz
Говорителите са черни на цвят 8 инчови, купувал съм ги април месец и само ги пробвахме в един приятел как свират и от тогава си стоят в кашоните. Смятах да си правя колони ама сега ще карам курсове и колоните отпаднаха от плановете и за това ги продавам. Снимки нямам
Цена 50 лева и за двата
Може да ме намерите на ЛС, на пощата ми extremista_88@abv.bg или на телефон 0877398158. Офертата е само за Пловдивчани

Аватар
agopov
чете
Обратна връзка:

#2 Мнение от agopov »

А знаеш ли че чисто нови от магазина с гаранция струват 35 лева ДВАТА :?: Или пускаш темата ако мине номера някой да се върже :?: :evil:

Марто Дебила от Надежда

#3 Мнение от Марто Дебила от Надежда »

Същата тема и в дата-та пусна, но след като му се изясни тоя факт реши и тук да пробва :lol:

EXTREMISTA

#4 Мнение от EXTREMISTA »

Първо да се изясним. Ако трябва да сме точни първо темата я пуснах тук и после тук, но това е друг въпрос. И второ я ми кайжете в кой магазин ги дават за 35 лева и на сичкото отгоре с гаранция. Не ме карайте да се смея

Аватар
jorko
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от jorko »

Ето ти го магазина http://vissokogovoriteli.plc.bg/product ... 370-11.htm .Цената да вата е 34,34лв и сега вече можеш да се смееш [smilie=to funny.gif] ти да не си мислиш че тука сме балъци

EXTREMISTA

#6 Мнение от EXTREMISTA »

М да сега вече ми е много смешно :D, с тази разлика че не съм ги купувал от този магазин ,а от друг и цената която платих беше малко по висока, но както и да е

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Stefan Stefanov »

Е, това си е твой проблем.

D.Kolev

#8 Мнение от D.Kolev »

èçâèíÿâàì ñå çà ñïàìà , íî ùîì ñè ãî ïëàòèë äîðè è 5 ìèíóòè äà å ñåäÿë â òåá âå÷å å âòîðà óïîòðåáà è öåíàòà òðÿáâà äà å 50 ìàêñèìóì 60% îò ïàçàðíàòà ùîòî èíà÷å íÿìà äàëàâåðà :P
íî íå å ìîÿ ðàáîòà òîâà òàêà ÷å êîéòî êóïè - êóïè :wink:

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”