"Тепих" на цена 4 лв квадратния метър
-
gps
-
gps
Знаете че има едни дребни мошенници които иначе продават чорапи и чехли по битаците
но между другото правят и "бас-каси" и "буфери" и "туби" и всякаква друга кинкалерия
Та между другото тези търгашчета продават и тепих на цени от 5-6 лв нагоре за квадрат.Една от тия дребни гадинки някой си "DID" ми изпрати много забавно лично съобщение в което правеше някакви нескопосани опити да ме подразни
Първо келеша се похвали че взимал тепиха на цена без ДДС ....защото дребното му като орехче мозъче не може да асимилира че аз търговия не правя и печалба не търся!Ако бях търговец много ясно че и аз щях да купувам на цена без ДДС.По-забавното обаче беше когато смотльото започна да обяснява как сам си варил лепило с което лепи тепиха
Ей те това е връх на простотията
Виждал съм такива кутии по магазините-ковани с пирони
без никакво дърводелско леило по сглобките
тепиха лепен с някакъв бяло-жълт гнусоч
които се разлепва при най-малката влага в въздуха.Вероятно въпросното "лепило" е варено от някакви отпадъци от някой....did-образен гей
И на всичкото отгоре цялата история е безсмислена тъй като качествено лепило на цена на едро не надхвърля 1,50-2 лв за килограм а за един суб отива доста малко
И като седнах да смятам печалбата на DID-чо от цялата история се получи "колосалната" сума от лев-два на кутия направена от тоя "майстор"
....да приемем че прави 100-тина кутии месечно.......направо милионер е станало момчето
Ех какви екземпляри си имаме в форума
А си трайкат
Обадете се бе пичове да ни светнете как да варим лепила и как да ковем "каси"
Ако някой има повече инфо за тоя гей "DID"-да се обади че съм любопитен да го видя на живо тоя