"Тепих" на цена 4 лв квадратния метър

Съобщение
Автор
gps

#1 Мнение от gps »

Както казах цената е като на производителя.Това включва +ДДС +доставката до мен с куриерска агенция.Който не вярва-да провери в нета каква е цената на производителя и на каква цена продават търговците.Аз не си слагам печалба-просто имам малко излишен тепих!

gps

#2 Мнение от gps »

Знаете че има едни дребни мошенници които иначе продават чорапи и чехли по битаците :D но между другото правят и "бас-каси" и "буфери" и "туби" и всякаква друга кинкалерия :D Та между другото тези търгашчета продават и тепих на цени от 5-6 лв нагоре за квадрат.Една от тия дребни гадинки някой си "DID" ми изпрати много забавно лично съобщение в което правеше някакви нескопосани опити да ме подразни :wink: Първо келеша се похвали че взимал тепиха на цена без ДДС ....защото дребното му като орехче мозъче не може да асимилира че аз търговия не правя и печалба не търся!Ако бях търговец много ясно че и аз щях да купувам на цена без ДДС.По-забавното обаче беше когато смотльото започна да обяснява как сам си варил лепило с което лепи тепиха 8O 8O Ей те това е връх на простотията :evil: Виждал съм такива кутии по магазините-ковани с пирони 8O без никакво дърводелско леило по сглобките :evil: тепиха лепен с някакъв бяло-жълт гнусоч :evil: които се разлепва при най-малката влага в въздуха.Вероятно въпросното "лепило" е варено от някакви отпадъци от някой....did-образен гей :evil: И на всичкото отгоре цялата история е безсмислена тъй като качествено лепило на цена на едро не надхвърля 1,50-2 лв за килограм а за един суб отива доста малко :wink: И като седнах да смятам печалбата на DID-чо от цялата история се получи "колосалната" сума от лев-два на кутия направена от тоя "майстор" :D ....да приемем че прави 100-тина кутии месечно.......направо милионер е станало момчето :D :D :D Ех какви екземпляри си имаме в форума :D :D :D А си трайкат :wink: Обадете се бе пичове да ни светнете как да варим лепила и как да ковем "каси" :D :D :D Ако някой има повече инфо за тоя гей "DID"-да се обади че съм любопитен да го видя на живо тоя :wink:

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”