6W мощни бели светодиоди (6W Power LEDs) -02 9833684
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
prokit
6W мощни бели светодиоди (6W Power LEDs) - цени
Малко по-надолу има ценова оферта, но мога да я допълня малко:
За единични бройки 10 лева на брой
над 3 броя 9 лева на брой
над 10 броя 7 лева + ДДС (общо 8,40 не мога да спестя ДДС)
над 100 броя лева + ДДС (общо 8,40 не мога да спестя ДДС)
За 1 ролка 250 броя или производители, които купуват редовно партиди по 100 броя - 5,60 + ДДС
Няма да правя реклама на производителя - не само че не ми е платил за това но и досега ме е набутал с няколко хиляди долара
Елементите са качествени и ще ви дам пълна информация за електрическите и оптични пораметри.
Мога да дам пълна информация за мощни светодиоди производство на UPEC Electronics Corp. - Taiwan , които са ме оторизирали за дистрибутор за България - това е вече мое задължение...
За единични бройки 10 лева на брой
над 3 броя 9 лева на брой
над 10 броя 7 лева + ДДС (общо 8,40 не мога да спестя ДДС)
над 100 броя лева + ДДС (общо 8,40 не мога да спестя ДДС)
За 1 ролка 250 броя или производители, които купуват редовно партиди по 100 броя - 5,60 + ДДС
Няма да правя реклама на производителя - не само че не ми е платил за това но и досега ме е набутал с няколко хиляди долара
Елементите са качествени и ще ви дам пълна информация за електрическите и оптични пораметри.
Мога да дам пълна информация за мощни светодиоди производство на UPEC Electronics Corp. - Taiwan , които са ме оторизирали за дистрибутор за България - това е вече мое задължение...
-
prokit
КОРЕКЦИЯ
Забелязах грешка
над 100 броя 6 лева + ДДС (общо 7,20)
Хората са сложили бутон ПРЕГЛЕД - да си коригираш текста овреме, ама нали съм си тъпо парче и бързам...
над 100 броя 6 лева + ДДС (общо 7,20)
Хората са сложили бутон ПРЕГЛЕД - да си коригираш текста овреме, ама нали съм си тъпо парче и бързам...
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: