Кутията няма драскотини-перфектно черно.Това може би е най-запазеният ми от всички до сега.Цифровата част е от TDA1541A+SAA7220P/A.
Транспортът е CDM4/11 и преди около седмица най-отговорно го пробвах на другата ми такава машинка и е работи перфектно.Ако изникне проблем съм готов да върна парите на купувача без да ми връща машинката

Кондензаторите са сменяни ,но мога да го пратя с оригиналните Nichicon-ки ,които си пазя в пликче.Проблемът му се изразява в издумкване на захранването.След като сменя транзисторите и стабилизаторите си работи около час и пак сдипля.Мислех си ,че мога да го оправя ,защото подкарах плеър със същата топология и проблем на Marantz,но не ми се отвори парашута.Започнал съм да прехвърлям на универсална платка захранването с доработки,но нямам сили,защото вече 1 месец си горя парите в нови стабилизатори и BC-та.Плеърът си работеше,но започна да му гасне дисплея и след 5 минутки сдипли цялото захранване.Пари не знам колко да му искам. Ако има заинтересовани да ми драснат ПМ с оферта.Ако не го закрепят поне компенсират с работещ лазер и транспорт ,както и с чипов набор за 70-80 кинта