Продавам Philips CD371 за карантия.

Съобщение
Автор
HymerrA

Продавам Philips CD371 за карантия.

#1 Мнение от HymerrA »

Ами поредния плеър на Philips,който не можах да си подкарам,като смея да твърдя ,че съм ламер колкото и такива да са минали през мен.
Кутията няма драскотини-перфектно черно.Това може би е най-запазеният ми от всички до сега.Цифровата част е от TDA1541A+SAA7220P/A.
Транспортът е CDM4/11 и преди около седмица най-отговорно го пробвах на другата ми такава машинка и е работи перфектно.Ако изникне проблем съм готов да върна парите на купувача без да ми връща машинката :wink:
Кондензаторите са сменяни ,но мога да го пратя с оригиналните Nichicon-ки ,които си пазя в пликче.Проблемът му се изразява в издумкване на захранването.След като сменя транзисторите и стабилизаторите си работи около час и пак сдипля.Мислех си ,че мога да го оправя ,защото подкарах плеър със същата топология и проблем на Marantz,но не ми се отвори парашута.Започнал съм да прехвърлям на универсална платка захранването с доработки,но нямам сили,защото вече 1 месец си горя парите в нови стабилизатори и BC-та.Плеърът си работеше,но започна да му гасне дисплея и след 5 минутки сдипли цялото захранване.Пари не знам колко да му искам. Ако има заинтересовани да ми драснат ПМ с оферта.Ако не го закрепят поне компенсират с работещ лазер и транспорт ,както и с чипов набор за 70-80 кинта :smt120

Аватар
dzvero
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от dzvero »

Eeeeeй, бисеркеее...

HymerrA

#4 Мнение от HymerrA »

Бисерка ама съм сигурен ,че е някой диод и вмомента нямам осцилоскоп да го хвана на тясно в ъгъла,пък и няколко ушички в заранването са попиляни.Друг изход няма за този плеър.А на тебе много не ти отива впредвид знанията ти да даваш определения.Lozef знам защо го е праснал този emotion :wink:

HymerrA

#6 Мнение от HymerrA »

ОФФТопик: Ами не ами просто ми харесват суреалистичните fineart затова как си представя един драскач химерата и т.н.Иначе аватарчето ми е една от любимките в розовия бизнес,а сигнатурата подсказва ,че съм много литературен тип :smt112
Плеърът е запазен за lozef :wink:

Goro
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Тип

#7 Мнение от Goro »

HymerrA написа:... сигнатурата подсказва ,че съм много литературен тип :
Намери ме, хвани ме, пребий ме, убий ме, разкъсай плътта ми, ЗАДОВОЛЯВАЙ се с нея, испий кръвта ми, ПРИЧИСТИ се... ОБИЧАХ ТЕ, ОБИЧАМ ТЕ. МРАЗЯ ТЕ! ВЪРНИ МИ СВОБОДАТА, ИСКАМ Я, ИМАМ Я! НЯМА ТЕ, НЯМАМ ТЕ...

HymerrA

#8 Мнение от HymerrA »

Добре де и малко мазохист може да си падам ,но да е подсъзнателно и съвсем леко загатнато :smt059

Аватар
Svetoslav Kocev
има опит
има опит
Обратна връзка:

#10 Мнение от Svetoslav Kocev »

Какво стана намисли ли си цена за това CD имам интерес да го взема ако намислиш разумна цена ;) пиши ако не си го продал да се договорим за някаква цена;)
Вярата е НЕЗНАНИЕ.
Знанието изключва вярата,защото който ЗНАЕ е наясно, че няма на кого да вярва.
Липсата на вяра при знаещият е напълно нормална.

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”