Продавам усилвател Technics v500

Съобщение
Автор
Аватар
ogy
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Продавам усилвател Technics v500

#1 Мнение от ogy »

Усилватела е перфектен без никакви ремонти по него. мощноста му е 2х50w. Цена 120лв.

Liben

#2 Мнение от Liben »

Някакви бартери правиш ли?
2ь50 на 8 ома нали?

br

#3 Мнение от br »

дай малко повече инфо, кога е купуван , ти първи собственик ли си? колко е свирил, дай някоя друга снимка ?

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Rumen Suvandjiev »

br написа:дай малко повече инфо, кога е купуван , ти първи собственик ли си? колко е свирил, дай някоя друга снимка ?
Това да не е автомобил бре!
Има ли значение колко е свирил един усилвател?
Когато купувме усилвател втора ръка, трябва да проверим единствено дали не е бърникан и дали не му пращят потенциометрите.
Ако е модел по-старичък от 15-20 години, е добре да сменим електролитните кондензатори на захранването.

_Technics

#5 Мнение от _Technics »

ogy, извинявам се, че отклонявам темата но страшно много търся ТУНЕР Technics - ако можеш да помогнеш - давам хубави пари.

Относно усилвателя, малко инфо за клиентите: аз имам по-слабия модел SU-V300 мн. съм доволен - за парите си (и най-вече като се има предвид, че е купешки усилвател де, а не правен) е добре. Този V500 е 2x50W ама на 4 ома, на 8 е 2x38W по стандарт DIN! THD 0,1%

Упсех!

_Technics

#7 Мнение от _Technics »

astor, ами хайде да го купувам :pm

Значи аз съм от Варна. Попринцип имам и кола - дано само данеси от София че... ясно е.
Кажи продаваш ли го, в какво състояние е - ако може снимка на Technics_us@Yahoo.com (за да не товарим сайта, а и ще ти е по лесно на е-майла ми). Кажи цена!
Дано се разберем - отдавна искам да си купя тунер Technics.
Поздрави! Очаквам отговор. - най-добре остави GSM номер ще ти се обадя да поговорим !

* Относно обявата на OGY, приятелката ми е заинтересувана от офертата ти - кажи от кой град си, телефон остави да се разберем - трябва и да го видя - ако можеш прати и ти снимка.

_Technics

#9 Мнение от _Technics »

Всъщност, няма значение от кой град са предложенията заинтересувах се цените са сносни доставката е до 2 дена чрез Speedy имам и телефона им независимо за кой град /благодарение на Trespasser - благодаря ти/ всичко е точно само предложения да има за Тунера :)
* Astor, писал съм ти 2 Л.С.

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”