Продавам усилвател Technics v500
- ogy
- чете и пита

- Обратна връзка:
Продавам усилвател Technics v500
Усилватела е перфектен без никакви ремонти по него. мощноста му е 2х50w. Цена 120лв.
-
br
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Това да не е автомобил бре!br написа:дай малко повече инфо, кога е купуван , ти първи собственик ли си? колко е свирил, дай някоя друга снимка ?
Има ли значение колко е свирил един усилвател?
Когато купувме усилвател втора ръка, трябва да проверим единствено дали не е бърникан и дали не му пращят потенциометрите.
Ако е модел по-старичък от 15-20 години, е добре да сменим електролитните кондензатори на захранването.
-
_Technics
ogy, извинявам се, че отклонявам темата но страшно много търся ТУНЕР Technics - ако можеш да помогнеш - давам хубави пари.
Относно усилвателя, малко инфо за клиентите: аз имам по-слабия модел SU-V300 мн. съм доволен - за парите си (и най-вече като се има предвид, че е купешки усилвател де, а не правен) е добре. Този V500 е 2x50W ама на 4 ома, на 8 е 2x38W по стандарт DIN! THD 0,1%
Упсех!
Относно усилвателя, малко инфо за клиентите: аз имам по-слабия модел SU-V300 мн. съм доволен - за парите си (и най-вече като се има предвид, че е купешки усилвател де, а не правен) е добре. Този V500 е 2x50W ама на 4 ома, на 8 е 2x38W по стандарт DIN! THD 0,1%
Упсех!
-
_Technics
astor, ами хайде да го купувам
Значи аз съм от Варна. Попринцип имам и кола - дано само данеси от София че... ясно е.
Кажи продаваш ли го, в какво състояние е - ако може снимка на Technics_us@Yahoo.com (за да не товарим сайта, а и ще ти е по лесно на е-майла ми). Кажи цена!
Дано се разберем - отдавна искам да си купя тунер Technics.
Поздрави! Очаквам отговор. - най-добре остави GSM номер ще ти се обадя да поговорим !
* Относно обявата на OGY, приятелката ми е заинтересувана от офертата ти - кажи от кой град си, телефон остави да се разберем - трябва и да го видя - ако можеш прати и ти снимка.
Значи аз съм от Варна. Попринцип имам и кола - дано само данеси от София че... ясно е.
Кажи продаваш ли го, в какво състояние е - ако може снимка на Technics_us@Yahoo.com (за да не товарим сайта, а и ще ти е по лесно на е-майла ми). Кажи цена!
Дано се разберем - отдавна искам да си купя тунер Technics.
Поздрави! Очаквам отговор. - най-добре остави GSM номер ще ти се обадя да поговорим !
* Относно обявата на OGY, приятелката ми е заинтересувана от офертата ти - кажи от кой град си, телефон остави да се разберем - трябва и да го видя - ако можеш прати и ти снимка.
-
_Technics