Продавам: BASS говорител 8" като нов!

Съобщение
Автор
Prodajb

Продавам: BASS говорител 8" като нов!

#1 Мнение от Prodajb »

Продавам Басс 8-инчов, почти не е ползван, думка си екстра.
гр. София

[/b]Снимки:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6 ... Id=25740[b]
Цена: 20 лв.

тел: 0888 64 05 46
:D [/b]

Аватар
Cvetomir
има опит
има опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от Cvetomir »

кажи нещо повече за това думкало .

rudiem

#3 Мнение от rudiem »

Много ми е интересно да разбера защо го продаваш това "чудо на китайската инженерна мисъл".
Да не би да не можеш да му сметнеш кутия с подходящия размер поради липсата на данни за него или е нещо друго.

Prodajb

#4 Мнение от Prodajb »

Нищо подобно.
Значи ето какъв м е случая, купих го от Турция за 15 евро, копие е на Kenwood или Thunder, не съм сигурен, коя от двете марки имаше същия модел.

И за пореден път се уверих, че онякога и евтиното е хубаво, говорителя е перфектен и си думка доста прилично за 8-ца и цената за която го купих! :)

Продавам го, защото в колата си сложих 12" туба с усилвател ////Alpine V12 4x80, Магнат компонентна система и колата като е малка (Опел Корса), кажете ми защо ми е да го държа говорителчето, верно кефи ме, но ми трябват още само 20 в да си взема Хард за компа. :)

Бтв, засега има кандидат, ако отпадне сделката с него ще пиша, обещавам :D

Поздрави... :)

Та това е причината, за която го продавам

orto
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от orto »

нека да не те отчайвам,но говорителя никой няма да го купи тук ........

Teodor Ainadjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Teodor Ainadjiev »

Нов струва по-малко ;) Това, че теб са те излъгали да си го купиш за 15 евро...
Но успех, все някой мераклия може да го вземе 8)

Аватар
Stoqn
има опит
има опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от Stoqn »

Този говорител можеш да го продадеш в някоя кръчма за поднос. :lol: :lol:

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Daniel Petrov »

Стига сте го тровили :о)
По добре се опитай да продадеш говорителя във форума на "Тояга", там имаш доста по сериозен шанс!
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Prodajb

#9 Мнение от Prodajb »

:evil:
Само не мога да разбера като няма да го купувате не говорете :!:
Много ме интересува какво мислите за говорителя. Елата, чуйте го и тогава говорете.
Никой не може да ми държи сметка колко пари аз да давам за музика, мои са си парите (не са на наще, да ми дават пари само за маркова музика :!: ).
А за колко аз го продавам това също си е моя работа. Приел съм, че толкова ще му взема и който каквото ми говори, ще му взема :!: :twisted: .
И откъде разбрахте за колко съм го взел, като съм обиколил сума ти магазини, където има каквато и да е било музика и не съм видял същия говорител :!: )

И някой от тук да ми предложи да ми го купи, въпреки, че се е видяло, че няма да стане да ходи да се снима, не бих си продал нищо на никой от тук... Баси, мислех, че има свестни хора тук, а то какво се оказа...

И спокойно, все някой ще го купи :twisted: Така, че ходете да се снимате някъде, бати типовете комплексирани, ако не е марково всичко не може... :evil:

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#10 Мнение от Daniel Petrov »

Виж колко учтиво съм ти отговорил аз, даже и съм те посъветвал къде можеш да го продадеш с доста големи шансове за успех!
Сега, понеже ти не си учтив аз най неучтиво ще те банна, за да разбереш смисъла на поговорката "каквото почукало, такова се обадило!"
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Prodajbata1

#11 Мнение от Prodajbata1 »

widowmaker написа:Виж колко учтиво съм ти отговорил аз, даже и съм те посъветвал къде можеш да го продадеш с доста големи шансове за успех!
Сега, понеже ти не си учтив аз най неучтиво ще те банна, за да разбереш смисъла на поговорката "каквото почукало, такова се обадило!"
1. Ако без да искал съм те обидил в последния пост, извинявай въпреки, че не мисля че съм го направил специално към теб!
2. Не знам с какво впечатление си останал за мен, но колкото и да не ти се вярва единствено твойто мнение уважих, защото твоя и първия пост не бяха от типа: "Ходи си го забий еди къде си тоя говорител...", всякакви подобни и пр. Не успорвам, че ми помогна, независимо, че форума го знаех и затова пак ще го кажа, уважих мнението ти, но ти щом реши, че затова трябва да ме баннеш ОК, не те виня! Регистрирах този ник и сега си пиша от него и ако искаш и този банни, по ИП ме банни както намериш за добре постъпи!
orto написа:нека да не те отчайвам,но говорителя никой няма да го купи тук ........
vitekk написа:Нов струва по-малко :wink: Това, че теб са те излъгали да си го купиш за 15 евро...
Но успех, все някой мераклия може да го вземе 8)
Stoqn написа:Този говорител можеш да го продадеш в някоя кръчма за поднос. :lol: :lol:
И към вас последно.
Не мисля, че факта че бившия ми говорител не е марков и това, че на вас не ви се е харесал е повод за каквито и да е било подигравки...
Я си помислете всички ваши вещи ли са маркови :?: :?: :?:
Никой не може да ми казва какво аз да си купувам, какво да имам и т.н. Може по едни или други причини, които няма да споменавам да съм нямал възможност да си закупя марков говорител (както всеки би предпочел).

...

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”