тонколони
- ionko
- Търговец

- Обратна връзка:
тонколони
Извинявам се че отново ви занимавам с Бг говорители ама при сваршен факт трябва да се направи нещо.Имам два баса http://www.vissokogovoriteli.plc.bg/pic ... 12-312.htm и се чудя какви кутии да им направя и от какъв материал да са и с какъв обем.Ако някои е правил нещо с тези говорители моля да го сподели много ще му бъда благодарен.
-
Svetoslav Kalqshev
- има опит

- Обратна връзка:
-
gps
йонко щом е прието решение да не се обсъждат бг говорители -то трябва да се спазва.Вече 2 теми бяха заключени заради безсмислените спорове там.Разбирам че ти не си виновен за това и искаш съвет така че моя е-продай ги тези говорители и си вземи свястни.Фирмите чиито линкове ти бяха посочени предлагат и готови решения -чертежи на кутии,схеми на филтри така че ще се справиш а ако има проблем питай! За феновете на бг говорителите-не пускайте постове тук ЩЕ ГИ ТРИЯ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
-
freaky
от gps: фриики точно теб имах впредвид!доста си нагличък!Ако искаш да дадеш инфо на човека-прати му лично съобщение или е-майл.Но дълбоко се съмнявам че можеш да му дадеш съвет тъй като върха на интелектуалното ти развитие е прозрението ти че говорителите са 4 и 8 ома като 8 омовите не ставали за кола!Аз отделих доста време да ти дам конкретна информация но ти не се интересуваш от това защото присъстваш в този форум само да пишеш безсмислени постове.Ти просто не можеш да осъзнаеш факта че в този форум има хора през ръцете на които са минали повече говорители и тонколони отколкото косми имаш ти на пишката си.Сори за грубия език но ми писна да се разправям с разни нещастни "съединители"