Скромно впечатление от колоните и Microstealth-a на Gogo

Съобщение
Автор
Аватар
BotsRevenge
има опит
има опит
Обратна връзка:

Скромно впечатление от колоните и Microstealth-a на Gogo

#1 Мнение от BotsRevenge »

Вчера с двама приятели, посещаващи форума, отидохме на гости на Gogo и не мога да се сдържа да изразя впечатлението си.

Имахме удоволствието да слушаме комбинация от Microstealth и Visaton B200 + Visaton BGS40 в open baffle.

Изображение

Отдавна не бях слушал толкова добре звучаща система. Сцената беше впечатляваща. Бях забравил какво е да те залее 3D звук.
До сега само бях чел мнения за B200, че е много музикален говорител и вече съм убеден в това. Много отворено и балансирано звучене. Прекрасни вокали и микродетайл.

BGS40 също ми хареса как се представяше. Ненатрапчив, динамичен и дълбок бас.

Някои малки недостатъци на помещението напомняха понякога за себе си, но като цяло старанието на Gogo да балансира системата си беше очевидно.

Microstealth-а го слушахме с не повече от 1 ват, която мощност ни беше предостатъчна, че дори в повече.

С две думи системата ми хареса много.
Благодаря на Gogo за гостоприемството.

Ето още няколко снимки. Надявам се да не са твърде голями.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Nikolay Kolev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от Nikolay Kolev »

Стефане пак показваш класа с апарата, повече съфорумници трябва да те канят да им представяш системите ;)
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп

Аватар
Borislav Stankov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Borislav Stankov »

:smt023
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
Изображение
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.

http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

Аватар
BotsRevenge
има опит
има опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от BotsRevenge »

:oops: Благодаря. Снимките са съвсем непретенциозни, но нямаше да е удобно да ползвам светкавици, синхронизатори, отражатели, дифузьори и т.н., за да ги направя по-добри.

McBright
има опит
има опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от McBright »

Е стига де Стефане, то щеше да е съвсем преживяване, ако беше отворил такава техника, която щеше да ми е чудно да видя как ще донесеш пеша :D.

Иначе за системата - Гого се беше постарал да оправи помещението до колкото може - това правеше добро впечатление. Естествено главните виновници за кеф-а бяха 2та бафъла, които определено свиреха добре, даже и с този ентри-левъл амп (стелта).

За мен сцената, детайлът и удоволствието бяха пълни, вярно не съм слушал кой знае колко системи, слушах нови парчета за мен, но си ми беше кеф.

Може би, ако имаше и бастрапове щеше да стане като хората съвсем, защото пределено, макар и не чак както сме свикнали да усещаме в панелките, но все пак имаше малко натрапчиви ниски.

Но с удоволствие, при първа финансова възможност бих си спретнал и аз подобна система, а и обстановка :p.
Само онова което те накара да трепнеш, то засужава да бъде наречено хубаво !

Аватар
BotsRevenge
има опит
има опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от BotsRevenge »

Днес бяхме за пореден път при Иван Рачев и по негово предложение ще пусна снимките тук:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Rumen Zografov »

Nikolay Kolev написа:Стефане пак показваш класа с апарата, повече съфорумници трябва да те канят да им представяш системите ;)
Само една малка забележка: Акцентираният обект никога не се центрира на снимката. :wink: Иначе за системата на Гого: :smt038
Изображение

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#8 Мнение от Nanko Rusev »

Rumen Zografov написа:
Nikolay Kolev написа:Стефане пак показваш класа с апарата, повече съфорумници трябва да те канят да им представяш системите ;)
Само една малка забележка: Акцентираният обект никога не се центрира на снимката. :wink:
:?: :wink:

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”