Home Audio - "HiP"
-
Silent_Scream
Home Audio - "HiP"
Здравейте първо !
Взех 6.5" говорител на HiP SZY 6513 и искам да направя бас за една приятелка дето слуша техно, но няма бас в тях
имам много малко пари затова се спрях на тзи говорител (който не изглежа толкова отчайващо ) и говоритела е без параметри
ама ше му прайм кутия 17.5 литра с инвертор 44/106. Не, че можете да кажете кой знае какво, но приемам с радост всякакви съвето, зашото съм много бос на тая тема. Благодаря за вниманието !
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
MiTk0__
Здравей!
Като за начало защо прецени че точно тези габарити за кутията са подходящи за твоя говорител след като нямаш параметри
Като за начало прочети тази
тема
П.П. има и други теми написани във форума които е желателно да прочетеш за да проектираш едно озвучително тяло
Успех!
Edit:
3агорка не видях че си постнал отговора преди мен
Като за начало защо прецени че точно тези габарити за кутията са подходящи за твоя говорител след като нямаш параметри
Като за начало прочети тази
тема
П.П. има и други теми написани във форума които е желателно да прочетеш за да проектираш едно озвучително тяло
Успех!
Edit:
3агорка не видях че си постнал отговора преди мен
-
Silent_Scream
-
Zlatan Kitanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Silent_Scream
-
Zlatan Kitanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Silent_Scream
бааа.... въобще не съм искал да го изкарвам така
а и с тия микрофони китайски им е мн неравномерна ачх-то... па и не знам дали въоб6те 6е може да фане нещо под 5б0хз абе... не... просто ми беше интересно дори да не е било пониско, а така да ми се е сторило пак свирукаше доста ниско за размерите си и най-вече заради факта, че е на бг марка, която даже и сайт няма... 
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
-
Zlatan Kitanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Естествено, че си мери и стаята, но тя сама едва ли звучи без източник на звук.
Наистина е важно как се чува, само че формулата "взимам говорител, слагам го в произволен обем с още по-произволен ФИ", дали е най-печеливша? Нека човекът сравни критично това, което е направил, за да знае къде се намира и продължи напред.
Наистина е важно как се чува, само че формулата "взимам говорител, слагам го в произволен обем с още по-произволен ФИ", дали е най-печеливша? Нека човекът сравни критично това, което е направил, за да знае къде се намира и продължи напред.
-
Silent_Scream