Радиотехника

Съобщение
Автор
Аватар
Neicho
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Радиотехника

#1 Мнение от Neicho »

Здравейте.Някой може ли да каже мнението си колоните РАДИОТЕХНИКА, говоря за 90 ватовия модел.Продават ми ги,доста са запазени цената им е 180 лв. Кажете струва ли си ?

Аватар
nickolaycho
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#2 Мнение от nickolaycho »

Радиотехника е много общо наименование! Аз лично знам около 15 модела. Кажи какво пише след радиотехника S...цифри...букви?!!

Аватар
Neicho
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#3 Мнение от Neicho »

АМИ НЕ ЗНАМ КОЛОНИТЕ НЕ СА ПРЕД МЕН Ж МОМЕНТА. А КАТО ЦЯЛО КАК СА СТАВАТ ЛИ СТРУВА ЛИ СИ ДА ВЗЕМАМ ТАКИВА СТАРИ КОЛОНИ

Аватар
nickolaycho
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#4 Мнение от nickolaycho »

Те са зуски, или по точно съветски от онова време. Ако са произведени до 88 г. са добри. След пипване на кутиите отвътре, окабеляването и филтъра и др. дребни хитринки могат да ударят в земята много западни аналози!!!

andrej

#5 Мнение от andrej »

Според мен не си струва , поне не за толкова при. За тези пари можеш да си направиш много по-добри с говорители на Визатон или Вифа.

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Радиотехника

#6 Мнение от Rumen Suvandjiev »

neicho написа:Продават ми ги,доста са запазени цената им е 180 лв. Кажете струва ли си ?
Преди седмица точно за същите пари един приятел си взе втора ръка Monitor Audio R252 - напълно изправни. Според мен по-добре поогледай по-подробно какво се предлага по магазините от този род, прослушай ги и сам ще си решиш...

Аватар
Jivko Jelev
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от Jivko Jelev »

Преди около година а може и пвече ми продаваха Радиотехника 90S за 80-100 лв. Добре че не ги купих. Сега съм със TVM-ки доволеноттях. А онея китюци брачет ми ги взе и сега филтъра на едната едната нещо май се прецака и високата му нещо не свири. Така че прави си сам изводите за тея пари може да вземеш нещо наистина по добро.

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”