Готови проекти.

Съобщение
Автор
MrRogers

Готови проекти.

#1 Мнение от MrRogers »

Здравейте. Преди време бях попаднал на този сайт.... а сега ми се искат нови колонки. Но понеже попрочетох темите из форума се доубедих, че "направи си сам" е най-добре. Прочетох доста информация, но все пак ще има още да чета... И за това ви моля ако нямате нищо напротив да споделите вашите проекти тип басрефлекс. Ако някой го направи това, което все пак малко ме съмнява да каже просто какви говорители е използвал,филтри,басрефлекс, материал за бокса и ест пак как се представя озвучителното тяло. Говоря за проекти не по-скъпи от 500-600лв две колони. Благодаря предварително!

ЕДИТ: Към тези две колони ще се добавят и задни и централна. Искам да стане хубав surround. Така че най-добре направо проекти за surround тонколони.

Rado Penev
има опит
има опит
Обратна връзка:

Re: Готови проекти.

#2 Мнение от Rado Penev »

MrRogers написа:Здравейте. Преди време бях попаднал на този сайт.... а сега ми се искат нови колонки. Но понеже попрочетох темите из форума се доубедих, че "направи си сам" е най-добре. Прочетох доста информация, но все пак ще има още да чета... И за това ви моля ако нямате нищо напротив да споделите вашите проекти тип басрефлекс. Ако някой го направи това, което все пак малко ме съмнява да каже просто какви говорители е използвал,филтри,басрефлекс, материал за бокса и ест пак как се представя озвучителното тяло. Говоря за проекти не по-скъпи от 500-600лв две колони. Благодаря предварително!

ЕДИТ: Към тези две колони ще се добавят и задни и централна. Искам да стане хубав surround. Така че най-добре направо проекти за surround тонколони.
Разходи се отново из форума - има предостатъчно проекти...

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Готови проекти.

#4 Мнение от Rumen Suvandjiev »

MrRogers написа:Говоря за проекти не по-скъпи от 500-600лв две колони. Благодаря предварително!
Това себестойността на материалите ли е или смяташ да ги поръчаш някой да ти ги изработи. Защото има известна разлика... :roll:

MrRogers

#5 Мнение от MrRogers »

Наистина гледах, но се оказа, че просто съм ги подминавал. Много съжелявам. А това е цената на материалите. Аз сега си правя едни планове, но ще ги споделя с вас, когато реша какво точно искам :)

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”