Пусто, детска радост, шарени бонбонки. Четкам си бисерите из един така познат ни тунинг форум и гледам, че някакъв продава един МТХ , за 250 лева с кутията. Не че съм се засилил да го взимам, но ми стана интересно какво мислите Вие знаещите относно тези говорители.
Разбира се, че авто говорител за дома е кофти, но все пак от време на време се процежда и мнението, че от всичките авто говорители, все пак херц става за лоу-мидъл фи, или може би не съм дочул/прочел ?
Та за това ми е любопитно за мнението ви за МТХ, като уж да не кажа най-високият, но поне един от 2-3-те най-високо оценявани производители на говорители за авто употреба.
Какво е мнението Ви за MTX ?
-
Gavril Gavrilov
-
dolly
-
McBright
- има опит

- Обратна връзка:
С това искаш да кажеш, че са правени за СПЛ или искаш да кажеш, че са много "ритащи" ? не мога да те разбера, моля да уточниш ?!?dolly написа:кик-бас
Т.е. да не ги гледам изобщо тези говорители за дома ?
Не за друго, ами защото с набързо нахвърлени данните в бас-бокс-а излизат много хубави неща (висок СПЛ и ниски честоти зиглежда да може да изкара говорителчето), но как е на истина ...
Ако пък някой има лично наблюдение как се справят спрямо Хертц тези МТХ-ове, т.е. вероятно какви са им предимствата пред херц-а, че поне такъв съм имал, та да мога да опитам да си представя разликата в звученето ...
-
Martin Krumov
- има известен опит

- Обратна връзка:
Бих казал една от екзотичните марки. Нещо, като Audiobahn. Наистина впечатляващи неща имат на сайта (22", 6,5" Voice coil !!
) http://www.mtx.com/caraudio/products/su ... er_img.cfm Но как ще звучат...
- BotsRevenge
- има опит

- Обратна връзка: