По темата с дръжките...
-
Nikolai Nikolov
По темата с дръжките...
Пускам една нова тема, защото срещам много противоречия за слагането на дръжки на озвучителните тела...Един ми казва че звука става по-лош, друг ми казва няма им нищо, трети казва пък че е добре при озвучително само с нискочестотен говорител трябва да има една-единствена дупка за говоритела (и за рефлектора евентуално).
Та целта на занаятието е да се събере един общ отговор има ли някакво влияние дръжката към озвучителното тяло...
P.S.Става на въпрос за тези, за които се изрязва дупка, и се слага навътре във кутията...
Та целта на занаятието е да се събере един общ отговор има ли някакво влияние дръжката към озвучителното тяло...
P.S.Става на въпрос за тези, за които се изрязва дупка, и се слага навътре във кутията...
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
gps
-
peko
- има известен опит

- Обратна връзка:
Ако дръжките се монтират директно върху драйверите може и да се почувства някаква осезаема промяна в звука
Не бях се замослял над този фундаментален въпрос ... ще взема да поекспериментирам , махам тъпите шпайкове и ще сложа колелца за да мога да придвижвам свободно и лесно колонките а и дръжките мисля че е излишно да се уточнява че трябва да са дървени закрепени без метал върху кутиите
Не бях се замослял над този фундаментален въпрос ... ще взема да поекспериментирам , махам тъпите шпайкове и ще сложа колелца за да мога да придвижвам свободно и лесно колонките а и дръжките мисля че е излишно да се уточнява че трябва да са дървени закрепени без метал върху кутиите
-
horn_power
-
Martin Krumov
- има известен опит

- Обратна връзка: